Ενημέρωση για την απαλλαγή τελών επιχειρήσεων

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΘΑΝ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Σ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ -ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2020 15:04

Την πορεία υλοποίησης των οικονομικών μέτρων απαλλαγής τελών, που υλοποιεί

για τις λαρισινές επιχειρήσεις ο Δήμος Λαρισαίων, συζήτησαν σε συνάντησή τους στο Δημαρχείο ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σ. Γιαννακόπουλος και Δημ. Παπαλέξης, με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Λαρισαίων κ. Θ. Αδαμόπουλο και την γενική διευθύντρια του Δήμου κ. Μαρ. Γάτσιου. Αναλυτικότερα συζητήθηκε η ανταπόκριση και η συμμετοχή των επαγγελματιών και επιχειρήσεων στην υποβολή των σχετικών αιτήσεων κ.λπ., ενώ συμφωνήθηκε πως τις επόμενες ημέρες το Επιμελητήριο θα αναλάβει πρωτοβουλία ενημέρωσης των μελών του για τις δυνατότητα υπαγωγής στα εν λόγω μέτρα στήριξης. Σημειώνεται πως το βασικό μέτρο αφορά στην απαλλαγή καταβολής των δημοτικών τελών που χρεώνονται στους επαγγελματικούς λογαριασμούς παροχής ρεύματος των επιχειρήσεων. Οι δικαιούχοι μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα μέσω σχετικού banner στην ιστοσελίδα του Δήμου Λαρισαίων www.larissa-dimos.gr ή ακολουθώντας τον εξής σύνδεσμο https://bit.ly/2zUQ1rH.
Όσοι είναι δικαιούχοι των μέτρων στήριξης, θα πρέπει να επισυνάψουν τη δήλωση αναστολής λειτουργίας στο ΕΡΓΑΝΗ και τον τελευταίο λογαριασμό παροχής ρεύματος. Επισημαίνεται ότι στην περίπτωση που ήδη καταβλήθηκαν κάποια εκ των παραπάνω τελών που αντιστοιχούν στο διάστημα απαλλαγής αυτών, θα υπάρχει η δυνατότητα συμψηφισμού με μελλοντικές απαιτήσεις τελών. Η πλατφόρμα λειτουργεί καθημερινά από τις 07:00 το πρωί έως τις 23:00 το βράδυ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass