Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2020 15:05

Το παλιό ωράριο στα ΚΕΠ

ΙΣΧΥΕ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Με απόφαση του υπ. Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου, που δημοσιεύτηκε

στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, καταργείται προηγούμενη απόφασή του, που εκδόθηκε την 16η Μαρτίου με αντικείμενο τον καθορισμό ωρών λειτουργίας των ΚΕΠ των Δήμων.
Στο εξής επανέρχεται σε ισχύ ό,τι ίσχυε πριν την Απόφαση του Μαρτίου. Στην απόφαση του Μαρτίου οριζόταν ότι “κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων και αποκλειστικά στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορονοϊού: 1) Όλα τα ΚΕΠ της χώρας, ανεξαρτήτως του αριθμού των υπαλλήλων που υπηρετούν σε αυτά, λειτουργούν για την εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων μέχρι άρση της παρούσας από Δευτέρα έως Παρασκευή και από 7:30 έως 15:00. (2) Από την έναρξη ισχύος της παρούσας βάσει του ωραρίου λειτουργίας που ορίζεται με την περ.1, η εξυπηρέτηση του κοινού, εφόσον απαιτείται αυτοπρόσωπη παρουσία, θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με προηγούμενη συνεννόηση (ραντεβού), ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις των πολιτών και ο συνωστισμός και να διεκπεραιώνονται χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή τα σχετικά αιτήματα. (3) Το ωράριο εργασίας των υπαλλήλων βάσει της περ.1 ορίζεται από 7:30 έως 15:30.” Με την 2η παράγραφο της νέας Υ.Α. ορίζεται ότι “για τις ώρες λειτουργίας των ΚΕΠ και για το ωράριο εργασίας των υπαλλήλων των ΚΕΠ επανέρχονται σε ισχύ οι διατάξεις που ίσχυαν προ της έκδοσης της καταργούμενης”.

 

Τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ προς Αθήνα
Τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στη γραμμή Λάρισας-Αθηνών και Αθηνών-Λάρισας, από αύριο Παρασκευή 10 Ιουλίου διαμορφώνονται ως εξής:
* Λάρισα- Αθήνα: 00:30 (τέρμα στον Πειραιά), 09:00 (εξπρές, διώροφο μόνο την Παρασκευή), 12:00 (εξπρές, διώροφο), 15:00 (εξπρές διώροφο), 18:00.
* Αθήνα- Λάρισα: 09:00, 12:00, 15:30 (εξπρές, διώροφο μόνο της Παρασκευή), 17:30 (εξπρές, διώροφο), 20:30 (εξπρές, διώροφο).
Πληροφορίες στο τηλ.: 2410-567600, www.ktellarisas.gr


Εκδηλώσεις τιμής του Συλλόγου Κυπρίων για τις μαύρες επετείους
Με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 46 χρόνων από τις μαύρες επετείους του Ιουλίου του 1974, ο Σύλλογος Κυπρίων ν. Λάρισας διοργανώνει εκδηλώσεις χρέους, μνήμης και τιμής τη Δευτέρα 20 Ιουλίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα λάβουν χώρα οι εξής εκδηλώσεις: Ώρα 10.15 π.μ.: Εθνικό μνημόσυνο για τους πεσόντες και παράκληση διά την απελευθέρωση των αιχμαλώτων, την επιστροφή των προσφύγων εις τας εστίας τους και την εκδίωξη του Τούρκου εισβολέως εκ της Νήσου ημών στον ιερό ναό του Προφήτη Ηλιού (πλ. Εργατικής Πρωτομαγιάς). Ομιλία από τον Δρ. Παιδαγωγικής /Διευθύνοντα σύμβουλο Εκπαιδευτηρίων Μ.Ν. Ράπτου κ. Ράπτη Νικόλαο. Ωρα 11.30 π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων, στην πλατεία Αγαμέμνονα Μπλάνα. Ενός λεπτού σιγή – Εθνικός Ύμνος.

 

Θανάτωσαν με φόλες αδέσποτα στη Νίκαια

Επτά αδέσποτα σκυλιά θανάτωσε ασυνείδητος πολίτης στη Νίκαια του Δήμου Κιλελέρ. Τα σκυλιά βρέθηκαν νεκρά σε καλλιεργήσιμη έκταση στη Νίκαια και εκτιμάται πως θανατώθηκαν με δηλητηριασμένες φόλες το διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», από 30 Ιουνίου έως 1η Ιουλίου. Με αφορμή την εξέλιξη αυτή ένας 40χρονος Λαρισαίος, μέλος φιλοζωικής οργάνωσης, υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ.

 

Εκλογές στον Α.Σ. Γαλήνης

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Γαλήνης καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 και ώρα 9 π.μ., στην αίθουσα Συνελεύσεων του Συνεταιρισμού με θέματα:
- Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
- Διενέργεια εκλογών για ανάδειξη νέου Δ.Σ., Εποπτικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων στην ΠΑ.ΣΕ.ΓΕΣ.
Ώρα έναρξης των εκλογών: 9:00 π.μ.
Ώρα λήξης των εκλογών: 1:00 μ.μ.
Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 και ώρα 2:00 μ.μ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass