Περιοδείες της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κιλελέρ

Καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2020 16:43

Περιοδείες στον Δήμο Κιλελέρ πραγματοποιεί αυτό το διάστημα η «Λαϊκή Συσπείρωση» Κιλελέρ, με επικεφαλής τον Βασίλη Σταμουλάκη, δημοτικό σύμβουλο και μέλος της Τ.Ε. Υπαίθρου Λάρισας του ΚΚΕ. 

Το θέμα συζήτησης με τους δημότες είναι «Μένουμε δυνατοί και συνεχίζουμε τον αγώνα για το δίκιο του λαού, με αλληλεγγύη – οργάνωση και διεκδίκηση».
Στο πλαίσιο των περιοδειών είχαν επαφές με πολίτες της Νίκαιας το περασμένο Σάββατο, με τους οποίους συζήτησαν για θέματα του δήμου, αλλά για προβλήματα των αγροτών, των εργαζόμενων και των νέων της ευρύτερης περιοχής.
Αναλυτικότερα, σε ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Κιλελέρ, καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή και σημειώνει: «Δεν έχει τα «κότσια» και δεν θέλει η Δημοτική Αρχή να συγκρουστεί με την αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης, για να διεκδικήσει επαρκή χρηματοδότηση και να μην επιβαρύνει τους δημότες με αυξημένα δημοτικά τέλη, για ολοκληρωμένες υπηρεσίες από τις δομές του Δήμου που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες των δημοτών. Από την άλλη, έχει όμως τα «κότσια» να απειλεί εργαζόμενους πως θα δουλεύουν απλήρωτες υπερωρίες για τυχόν βλάβες στα οχήματα, να προτρέπει επίσης τους εθελοντές αν δεν έχουν τροφές για τα «αδέσποτα» να τα ταΐσουν «πίτουρα» και διάφορα άλλα, να κουνά το δάχτυλο στους αγρότες, να προωθεί την εμπορευματοποίηση σε κάθε τομέα της κοινωνικής ζωής». Και καταλήγει: «Με αίσθημα ευθύνης, η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλελέρ, καταψήφισε κάθε μέτρο που είναι ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα, κατέθεσε ολοκληρωμένες προτάσεις προβάλλοντας τις σύγχρονες ανάγκες και συνέβαλε να δοθούν λύσεις σε ζητήματα που προέκυψαν σε δημότες. Πάντα από τη σκοπιά της μαχητικής αντιπολίτευσης σε μια αυτοδιοίκηση μακρύ χέρι της κυβερνητικής εξουσίας».
Αύριο Τρίτη 14 Ιουλίου μετά τις 19.00 οι περιοδείες συνεχίζονται σε Βούναινα, Μικρό Βουνό και Αγίους Αναργύρους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass