Θα... διψάσουν 335 μεγαλοοφειλέτες της ΔΕΥΑ Ελασσόνας

*Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ * ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΙΠΠ. ΤΖΙΟΥΜΑΚΛΗΣ * ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000 ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 10.000 ΕΥΡΩ!

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2020 21:10

Γίνεται να χρωστάει κάποιος περισσότερα από 10.000 ευρώ σε νερό και να συνεχίζει να υδροδοτείται αδιαφορώντας στις προσκλήσεις για ρύθμιση των οφειλών του;

Στην Ελασσόνα μέχρι σήμερα γίνεται και γι’ αυτόν τον λόγο η τοπική ΔΕΥΑ αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα με σκοπό να σταματήσει αυτό το φαινόμενο. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι από την ερχόμενη Δευτέρα θα προχωρήσει σε διακοπές υδροδότησης σε μεγαλοοφειλέτες, που όλο αυτό το διάστημα έδειξαν πλήρη αδιαφορία σε ειδοποιήσεις που τους έγιναν για ρύθμιση των οφειλών τους. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ελασσόνας κ. Ιππ. Τζιουμακλής εξηγώντας την κατάσταση στην «Ε» τονίζει πως αυτή τη στιγμή στην περιοχή του Δήμου Ελασσόνας υπάρχουν πάνω από 20.000 ρολόγια, εκ των οποίων τα 19.000 είναι ενεργά. Από αυτά οι μεγαλύτερες οφειλές προέρχονται από κτηνοτροφικές κυρίως μονάδες, στην ενδιάμεση κατάσταση βρίσκονται τα καφέ και τελευταία είναι τα νοικοκυριά λόγω μικρότερης κατανάλωσης. Ο κ. Τζιουμακλής αναφέρει ότι εκείνοι που χρωστούν πάνω από 1.000 ευρώ είναι 335 περιπτώσεις, ενώ δεν λείπουν και εκείνοι που το χρέος ξεπερνάει τις 10.000 ευρώ. «Αυτό είναι το τελευταίο καμπανάκι» λέει στην «Ε» και προσθέτει ότι: «Κάποιοι όλο αυτό το διάστημα επικαλέστηκαν τον κορονοϊό αλλά τώρα δεν έχουν άλλη δικαιολογία. Πρέπει να έρθουν να πληρώσουν ένα μέρος διότι τους ειδοποιήσαμε αρκετές φορές για να ρυθμίσουν τις οφειλές τους και αυτοί αδιαφορούν». Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ελασσόνας παραδέχεται πως και για τη Δημοτική Υπηρεσία δεν είναι εύκολη αυτή η διαδικασία αλλά είναι μονόδρομος διότι δεν υπάρχει άλλη πηγή εσόδων, ενώ η ασυνέπειά τους, όπως υπογραμμίζει, λειτουργεί σε βάρος όλων των υπολοίπων που πληρώνουν στην ώρα τους.
ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass