Electronet Β.Κ. Καζάνα

Εκπτώσεις έως 50% και Δωρεάν τοποθέτηση στα κλιματιστικά!

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2020 12:00

Εκπτώσεις έως και μισοτιμής, δωρεάν τοποθέτηση στα κλιματιστικά και μοναδικές προσφορές μάς περιμένουν και φέτος το καλοκαίρι στην Electronet Β.Κ. Καζάνα.


Οι μεγάλες εκπτώσεις και μεγάλες προσφορές ξεκίνησαν στο μεγαλύτερο υπερκατάστημα ηλεκτρικών στη Θεσσαλία. Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ηλεκτρικών συσκευών -ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια πιάτων, πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια, μικροσυσκευές και αξεσουάρ- οι οποίες διατίθενται έως και στη μισή τιμή. Αλλά και στον τομέα της τεχνολογίας η Electronet Β.Κ. Καζάνα παραμένει η πρώτη επιλογή. Τηλεοράσεις με φανταστικές προσφορές, ΗΥ, gadget είναι πρώτα στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές, επιλέξτε μέσα από χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα προϊόντα όλων των επώνυμων εταιρειών και αποκτήστε τα σε τιμές συγκλονιστικά χαμηλές.
Η Electronet Β.Κ. Καζάνα, το πρώτο κατάστημα σε πωλήσεις κλιματιστικών στη Θεσσαλία, πρωτοπορεί και στον τομέα των κλιματιστικών, συνδυάζοντας τις εκπτωσιακές τιμές με τη δωρεάν τοποθέτηση. Επιλέξτε κλιματιστικά όλων των επώνυμων εταιρειών, inverter, ενεργειακής κλάσης έως Α+++, για ασύγκριτη οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος και μέγιστη απόδοση, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με δωρεάν τοποθέτηση από έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο μέσα σε 48 ώρες.
Όλα τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα και συνθέτουν την πληρέστερη γκάμα συσκευών που θα καλύψουν κάθε απαίτηση. Γιατί εδώ «εσείς κι εμείς γνωριζόμαστε»!!!
Electronet Β.Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass