Χρυσό βραβείο για το 4ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου

ΣΤΑ EDUCATION LEADERS AWARDS 2020

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2020 15:23

Με Χρυσό (Gold) βραβείο διακρίθηκε η υποψηφιότητα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου στο Educational Leaders Awards 2020. Συγκεκριμένα, το βραβείο αφορά στην ενότητα: Εξωστρέφεια και Συνεργασία, Κατηγορία Β.10 – Δεσμός με την Κοινωνία

και ο τίτλος της υποψηφιότητας που κατατέθηκε ήταν: «Συνεργασία σχολείου - κοινότητας για την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης».
Ουσιαστικά πρόκειται για μια παρουσίαση δράσεων του σχολείου σε διαφορετικούς τομείς (περιβαλλοντικούς, πολιτιστικούς, υποστηρικτικούς) και σε διαφορετικά επίπεδα (από την εθελοντική προσφορά των γονέων στον ευπρεπισμό του σχολείου μέχρι τις συνεργασίες του σχολείου με πανεπιστήμια στο εσωτερικό και το εξωτερικό, με ομάδες νέων καλλιτεχνών και πολλά ακόμη που γίνονται στο σχολείο).
H ψηφιακή Τελετή Απονομής των Βραβείων Education Leaders Awards πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές και στους δασκάλους του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου για το Χρυσό (Gold) βραβείο που απέσπασαν στο Educational Leaders Awards 2020 εκφράζει, με δήλωσή του ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας.
Αναλυτικότερα η δήλωση του δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα έχει ως εξής: Θέλω να συγχαρώ τους μαθητές και τους δασκάλους του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου για το Χρυσό (Gold) βραβείο που απέσπασαν στο Educational Leaders Awards 2020. Η πρωτιά που απέσπασαν οι μαθητές μας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς ότι προήλθε μέσα από μεγάλο ανταγωνισμό, με τη συμμετοχή εκατοντάδων σχολείων της χώρας, συγκεντρώνοντας τις καλές πρακτικές στην εκπαίδευση από κάθε περιοχή της χώρας και από κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα. Κι όπως ανέφερε η πρόεδρος της Επιτροπής «η συμμετοχή είναι κορυφαία πράξη, η βράβευση κορυφαία αναγνώριση».
Αξίζουν λοιπόν δημόσιο έπαινο τόσο οι ίδιοι οι μαθητές, όσο και οι δάσκαλοι και οι γονείς τους για την εξαιρετική διαπαιδαγώγησή τους. Αγαπητά παιδιά, για μία ακόμη φορά μας κάνατε περήφανους. Σας ευχαριστούμε. Ο Δήμος Τυρνάβου θα στέκεται διαρκώς δίπλα σας, αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια και δράση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass