Νέα χωματουργικά μηχανήματα στον Τύρναβο

ΚΟΚΟΥΡΑΣ: ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΝΕΟΥ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2020 15:30
Ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας  με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιώργο Σακούτσιο  και τον προϊστάμενο του Αμαξοστασίου Γιάννη Γκούλιο,  μπροστά από τα δύο νέα χωματουργικά μηχανήματα. Ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιώργο Σακούτσιο και τον προϊστάμενο του Αμαξοστασίου Γιάννη Γκούλιο, μπροστά από τα δύο νέα χωματουργικά μηχανήματα.

Στην ανανέωση του εξοπλισμού του Αμαξοστασίου και όχι μόνο προχωράει η δημοτική αρχή Τυρνάβου, με πρόγραμμα και σχεδιασμό.

Ήδη έχουν πιάσει δουλειά τα δύο πρώτα μηχανήματα που απέκτησε ο Δήμος από το πρόγραμμα «Φιλόδημος», ένα τριαξονικό και ένα τετραξονικό χωματουργικό αυτοκίνητο, τα οποία βρίσκονται στο αμαξοστάσιο εδώ και 10 μέρες. Ικανοποιημένος ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας δήλωσε σχετικά: «Τα χρήσιμα αυτά χωματουργικά μηχανήματα, τα οποία αξιοποιούνται ήδη από τις τεχνικές μας υπηρεσίες, είναι τα πρώτα οχήματα που αποκτούμε σαν Δήμος Τυρνάβου από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» και τα οποία θα ανανεώσουν τον απαρχαιωμένο στόλο μηχανημάτων που διαθέτουμε. Πρόκειται για τα πρώτα οχήματα που έρχονται, μετά από μία δεκαετία στο Αμαξοστάσιο. Στόχος της Δημοτικής Αρχής να ανανεώσει τον μηχανολογικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, ώστε να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την καθημερινότητα του πολίτη και μειώνοντας το κόστος συντήρησης των μηχανημάτων. Γι’ αυτό και το αμέσως επόμενο διάστημα θα προχωρήσουμε στην προκήρυξη για την προμήθεια ενός νέου απορριμματοφόρου. Και έπεται συνέχεια...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass