ΔΕΥΑΛ: Ελάτε… ηλεκτρονικά

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2020 15:30

Η ΔΕΥΑΛ με δεδομένη την έξαρση το τελευταίο διάστημα των κρουσμάτων κορονοϊού αλλά και τη σταθερή προσήλωσή της στην ανάγκη μεγιστοποίησης της εξυπηρέτησης των καταναλωτών μέσω ηλεκτρονικών διαδικασιών, ενημερώνει τους πολίτες τα εξής:


«Προτρέπει να αποφεύγεται η φυσική παρουσία στις εγκαταστάσεις της και να επιλέγεται, η ηλεκτρονική επικοινωνία μέσω της ιστοσελίδας της επιχείρησης στο info@deyal.gr. για μια σειρά υπηρεσιών που παρέχει, όπως οι διακοπές παροχών, η έκπτωση στις καταναλώσεις νερού, η υπαγωγή στο κοινωνικό τιμολόγιο κ.α.
Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες η φυσική παρουσία είναι απαραίτητη (για νέες συνδέσεις, επανασυνδέσεις παροχών κ.α.) οι καταναλωτές καλούνται να επικοινωνούν με την ΔΕΥΑΛ ώστε να καθορίζονται οι συναντήσεις μαζί τους με ραντεβού για να εξυπηρετούνται καλύτερα και να αποφεύγονται πιθανά φαινόμενα συγχρωτισμού.
Για τα ραντεβού τους οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στο info@deyal.gr ή στο 2410-687.102 ή στο αντίστοιχο τμήμα στα τηλέφωνα που αναγράφονται επίσης στην ιστοσελίδα της.
Υπενθυμίζεται ότι η ΔΕΥΑΛ για την πληρωμή των λογαριασμών κατανάλωσης νερού παρέχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής εξόφλησής τους μέσω e-bill. Η επιλογή αυτής της δυνατότητας επάγεται και οικονομικό όφελος 6 ευρώ ετησίως για τον καταναλωτή.
Για όλα τα παραπάνω οι καταναλωτές μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες μέσω της ιστοσελίδας της επιχείρησης deyal.gr.».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1