«Επιστρεφόμενα» από ρεύμα σε 5 Κοινότητες

Από τον επιμερισμό του Ειδικού Τέλους για Ανανεώσιμες Πηγές - Αφορά σε Γόννους, Καλλιπεύκη, Κρανέα, Πυργετό και Ευαγγελισμό

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2020 16:09
Ικανοποίηση του δημάρχου Τεμπών Γιώργου Μανώλη για την υπογραφή  του σχετικού ΦΕΚ Ικανοποίηση του δημάρχου Τεμπών Γιώργου Μανώλη για την υπογραφή του σχετικού ΦΕΚ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Σε πέντε Κοινότητες του Δήμου Τεμπών επιμερίζονται ποσά της 5ετίας (2015-2019) μέσω των λογαριασμών κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, προερχόμενα από το Ειδικό Τέλος Α.Π.Ε. Υπέρ Οικιακών Καταναλωτών.

Συγκεκριμένα το ποσό των 26.531 ευρώ σε ενεργούς καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας πέντε Κοινοτήτων του Δήμου Τεμπών για ανταποδοτικά Α.Π.Ε. 5ετίας.
To θέμα αφορά τις κοινότητες:
Γόννων (3.401,60 ευρώ για το 50% του Υ/Η σταθμού).
Καλλιπεύκης (10.622,11 ευρώ για το 50% και 100% των Υ/Η σταθμών).
Κρανέας (1.544,94 ευρώ για το 50% του Υ/Η σταθμού).
Πυργετού (1.551,73 ευρώ για το 50% του Υ/Η σταθμού).
Ευαγγελισμού (9.410,92 ευρώ για το 100% των Ανεμογεννητριών).
Σε ανακοίνωση ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης επισημαίνει: «Μετά από πολλές προσπάθειες και παρεμβάσεις μας δηλώνουμε ικανοποίηση που επιτέλους υπογράφηκε και δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η Απόφαση του Γενικού Διευθυντή Ενέργειας, όπου δημοσιοποιείται ο πίνακας επιμερισμού του ειδικού τέλους υπέρ των ενεργών οικιακών καταναλωτών στις ανωτέρω κοινότητες του δήμου μας, όπου λειτουργούν σταθμοί ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για την περίοδο των ετών 2015-2019.
Το επιμεριζόμενο ποσό θα πιστωθεί στους οικιακούς καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, οι οποίοι έχουν ενεργή σύνδεση εντός των διοικητικών ορίων των Κοινοτήτων του Πίνακα Επιμερισμού κατά την ημερομηνία δημοσίευσης της Απόφασης στο Φ.Ε.Κ., δηλαδή στις 31.7.2020. Η απόφαση αυτή, στην οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, ως χώρα, ως κοινωνία, ως οικογένεια, προσφέρει μια μικρή οικονομική ανάσα και έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή», καταλήγει ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γ. Μανώλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1