Ή άγνοια ή υπάρχει πολιτικό θέμα...

ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΣ Ο Μ. ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2020 16:10

Πολιτικό ζήτημα στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, εάν ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης γνώριζε για την προοπτική στήριξης από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ και η εισήγησή του ήταν η δανειοδότηση, διακρίνει ο δημοτικός σύμβουλος Μάριος Ξηρομερίτης.


Με δήλωσή του παρεμβαίνει στην αντιπαράθεση της δημοτικής αρχής και της αντιπολίτευσης και αναφέρει:
«Δυστυχώς στο Δημοτικό Συμβούλιο της 21ης Ιουλίου υπήρξαμε μάρτυρες μιας εισήγησης εκ μέρους του δημάρχου Λαρισαίων που δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στην πραγματικότητα. Σε ερωτήσεις αρχηγών παρατάξεων σε σχέση με τη σύναψη δανείου, ενώ ρωτήθηκε σαφώς αν «τρέχουν» προγράμματα για αντικατάσταση των μηχανημάτων καθαριότητας, όπως φαίνεται στο you tube 1 ώρα και 32 λεπτά (στη συνεδρίαση) στο βίντεο δηλώνει ξεκάθαρα ότι από το αρμόδιο Υπουργείο «ο κ. Γραφάκος δήλωσε από το σύστημα εθνικού σχεδιασμού… ΟΧΙ ,ΟΧΙ λείπουν πόροι…», ενώ «από το Αντώνης Τρίτσης περιμένουμε τις προτάσεις…». Κανένας λόγος για το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II.
Αν ο δήμαρχος δεν ήξερε για τον ΦΙΛΟΔΗΜΟ θα έπρεπε να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο και να ομολογήσει απλά ότι δεν ΓΝΩΡΙΖΕ. Αν ήξερε και η εισήγησή του είναι αυτή, τότε υπάρχει μεγάλο πολιτικό ζήτημα στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.
Φυσικά μετά από δύο εβδομάδες ανακοινώθηκε η μεγάλη υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ στο οποίο ο δήμαρχος δεν αναφέρθηκε καν...!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass