Δεσμεύτηκαν να αγωνιστούν για υγεία-συντάξεις

Εκλογές στο Σωματείο Συνταξιούχων του ΟΑΕΕ Λάρισας

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2020 21:50

Στις κάλπες θα οδηγηθούν τα 1.200 περίπου μέλη του Σωματείου Συνταξιούχων του ΟΑΕΕ Λάρισας, από 6 έως 9 Σεπτεμβρίου στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας, προκειμένου να αναδείξουν το νέο διοικητικό συμβούλιο για την επόμενη τριετία.


Αυτό αποφάσισε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στο Επιμελητήριο, με όλα τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν, ενώ υπήρξε και θερμομέτρηση σε όσους προσήλθαν στον χώρο.
Στην ομιλία του ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος Αστέριος Τσούτσας απηύθυνε κάλεσμα προς όλους τους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ «να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, να μη φοβηθούν τον κορονοϊό διότι θα έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας» και υπενθύμισε ότι «όσο μεγαλύτερη συμμετοχή στις εκλογές, τόσο περισσότεροι αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία».
Αναφορικά με τα προβλήματα για τα οποία θα αγωνιστεί το νέο διοικητικό συμβούλιο, ο κ. Τσούτσας επικέντρωσε την ατζέντα στην υγεία και στις συντάξεις. «Η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη παραμένει το ζητούμενο για μας. Παλιότερα είχαμε 16 ειδικότητες γιατρών και τώρα μετρούμε 16 γιατρούς συνολικά. Ακόμη δεσμευόμαστε η νέα διοίκηση να αγωνιστεί με σθένος για τα παρανόμως παρακρατηθέντα αναδρομικά. Θα αγωνιστούμε με συνέπεια, όποια κυβέρνηση κι αν είναι στην εξουσία» κατέληξε.
Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1