«Προτεραιότητά μας η υγεία»

ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΛ

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2020 15:39

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και συνάντηση εργασίας με τη διοίκηση του Ιδρύματος πραγματοποίησε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν το ΓΝΛ, με ιδιαίτερη έμφαση στην αναγκαιότητα δημιουργίας ΜΕΘ ΠΑΙΔΩΝ, στην πρόσληψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς επίσης και στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου (Θέρμανση-Ψύξη-Κλιματισμός - Στεγανοποίηση).
Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης η κα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τον νέο διοικητή του ΓΝΛ, κ. Γρηγόρη Βλαχάκη, και τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Ιδρύματος, κ. Χάρη Τσιλιάκο, για τη συνάντηση και την εμπεριστατωμένη παρουσίαση των ζητημάτων.
Ως βουλευτής Λάρισας και με την ιδιότητά μου ως μέλος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, γνωρίζω πολύ καλά τα ζητήματα του τομέα της υγείας. Τόσο εγώ όσο και η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, από την πρώτη μέρα της διακυβέρνησής μας, έχουμε θέσει ως προτεραιότητά μας τον ευαίσθητο αυτό χώρο και έχουμε δρομολογήσει μία σειρά από θεσμικές παρεμβάσεις που βελτιώνουν τη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα των νοσοκομείων ολόκληρης της χώρας. Από εδώ, από το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, θα ήθελα να στείλω δύο σημαντικά μηνύματα:
Στηρίζουμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων μας. Αναγνωρίζουμε την εξαιρετική δουλειά που κάνουν υπό δύσκολες συνθήκες, αναγνωρίζουμε και τα λαμπρά αποτελέσματα που έχουν να επιδείξουν από τη διαχείριση του πρώτου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού. Το Υπουργείο Υγείας έχει εξασφαλίσει αυτήν τη στιγμή πάνω από 900 κλίνες ΜΕΘ, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα είναι έτοιμες 1.200 μόνιμες κλίνες ΜΕΘ. Τα δε νοσοκομεία μας είναι στελεχωμένα με περισσότερους από 6.500 γιατρούς και νοσηλευτές. Όλοι μαζί εργαζόμαστε για να θωρακίσουμε στο μέγιστο, το δημόσιο σύστημα υγείας.
Είμαστε δίπλα και στους πολίτες. Τους καλούμε, με την ίδια αποφασιστικότητα και θαυμαστή αυτοπειθαρχία που επέδειξαν πριν λίγους μήνες, να εφαρμόσουν τις υποδείξεις των ειδικών, να χρησιμοποιούνε μάσκα και να διατηρούν τις κοινωνικές αποστάσεις. Ας προστατεύσουμε τις ζωές των δικών μας ανθρώπων και των διπλανών μας.
Η κυβέρνηση της ΝΔ και η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, σε συνεργασία και με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την οποία θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη σημαντική της συμβολή, σχεδιάζουν μια σειρά παρεμβάσεων και για τα νοσοκομεία της πόλης μας. Ήδη έχει εξασφαλιστεί το απαιτούμενο ποσό για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών. Η αναγκαιότητα δημιουργίας της ΜΕΘ Παίδων είναι ένα θέμα για το οποίο εργάζομαι από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκα βουλευτής και δεν θα σταματήσω μέχρι την ολοκλήρωσή του. Η προσπάθειά μας θα είναι καθημερινή και διαρκής».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass