Συνάντηση του Σύριζα Λάρισας με τη Δημοτική Αρχή Ελασσόνας

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2020 15:09

Με τη Δημοτική Αρχή Ελασσόνας συναντήθηκε την περασμένη Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020, στο Δημαρχείο της πόλης, κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο δήμαρχος Ελασσόνας, Νίκος Γάτσας, ο

αντιδήμαρχος, Δημήτρης Καρανίκας, ο συντονιστής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας, Βασίλης Ζωγράφος, ο αναπληρωτής συντονιστής Γραμματέας, Χρήστος Τσιόπας, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ελασσόνας, Γιάννης Καριπίδης και Χρήστος Παπαδημητρίου, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης και της διευρυμένης Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας, Βαγγέλης Αποστόλου, καθώς και ο αναπληρωτής συντονιστής της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία Ελασσόνας, Μάκης Καραγιώργος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και πνεύμα συνεργασίας.
Ο δήμαρχος Ελασσόνας, Νίκος Γάτσας, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο Δήμος αποτελεί υπόδειγμα λειτουργίας του «Κλεισθένη» και της Απλής Αναλογικής, που θέσπισε για την Τοπική Αυτοδιοίκηση η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Δήμαρχος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι η συνεργασία των δημοτικών παρατάξεων που επιτεύχθηκε στον Δήμο, μετά τις εκλογές του Μαΐου του 2019, μία συνεργασία που συνεχίζεται με παρά πολύ καλά αποτελέσματα στην καθημερινότητα του Δήμου, θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα και για τους υπόλοιπους ΟΤΑ. Από την πλευρά του, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Βασίλης Ζωγράφος, επισήμανε ότι η Απλή Αναλογική μπορεί να λειτουργήσει αν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη επιδείξουν κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας και δεν θελήσει ο καθένας να επιβάλλει την άποψή του. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο, οι προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής για το επόμενο διάστημα, ενώ τονίστηκε το υψηλό επίπεδο συνεργασίας και συνεννόησης με την Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία Ελασσόνας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1