Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2020 15:07

Μάθημα στο ...προαύλιο του σχολείου!

ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΕΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 13ου ΓΕΛ ΚΑΙ 4ου ΕΠΑΛ

Απίστευτο και όμως αληθινό: Δύο τμήματα του 13ου Λυκείου με 50 μαθητές κάνουν μάθημα στο προαύλιο

του σχολείου ελλείψει διαθέσιμων χώρων για να στεγαστούν! Το σπάνιο αυτό γεγονός, που λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις εξαιτίας και της πανδημίας, αποκαλύπτουν οι Σύλλογοι Γονέων του 13 Λυκείου και του 4 ΕΠΑΛ Λάρισας με κοινή διαμαρτυρία τους. «Περίπου 50 μαθητές Λυκείου αναγκάζονται να παραμένουν στο προαύλιο του σχολείου, κάτω από τον ήλιο, χωρίς να κάνουν μάθημα, παίρνοντας μόνο παρουσίες, με όλους τους κινδύνους που εγκυμονεί η παραμονή τους στο προαύλιο, επειδή δεν υπάρχουν τάξεις να στεγαστούν» τονίζουν στην κοινή διαμαρτυρία τους εκφράζοντας την ελπίδα –με σκωπτικό τόνο- αργότερα το φθινόπωρο με τις βροχές μαζί με τις μάσκες να τους χορηγηθούν και ...ομπρέλες.
Το πρόβλημα φαίνεται να οφείλεται στις καθυστερήσεις στη μετακόμιση του 4ου ΕΠΑΛ στον νέο χώρο του στην παλιά Ακαδημία που ετοιμάζεται για το σκοπό αυτό, με τους δύο συλλόγους να αδυνατούν να προσδιορίσουν τον χρόνο επίλυσης του προβλήματος παρά τις διαδοχικές επαφές τους με τα στελέχη της δημοτικής αρχής αλλά και των φορέων της εκπαίδευσης.
Την ίδια ώρα οι μαθητές μέσα σε κλίμα έντονης ανησυχίας με το καλημέρα της νέας σχολικής χρονιάς άρχισαν να συζητούν ακόμα και την προοπτική της κατάληψης του σχολικού συγκροτήματος που συστεγάζονται τα δύο σχολεία, προοπτική που απεύχονται όλοι καθώς στην περίπτωση αυτή δοκιμάζονται τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας, που εφαρμόζονται κατόπιν οδηγιών του Υπουργείου Παιδείας.
«Διαμαρτυρόμαστε και απαιτούμε άμεσες απαντήσεις από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για την αδιανόητη και απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια» δηλώνουν οι πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων 13ου Λυκείου Χριστίνα Δαλακούρα και 4ου ΕΠΑΛ Μαριάννα Ευαγγέλου Μπλάνα.

 

Φοιτητές Ιατρικής συγκεντρώνουν τρόφιμα

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ

Ανοιχτό κάλεσμα προς όλους κάνει ομάδα φοιτητών της Ιατρικής Σχολής Λάρισας προκειμένου να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα για τους δοκιμαζόμενους της Μόριας. Στην ανακοίνωση των φοιτητών αναφέρεται ότι «Αυτές τις μέρες γινόμαστε μάρτυρες απάνθρωπων εικόνων και γεγονότων. Άνθρωποι μένουν στον δρόμο για άλλη μια φορά.
Άνθρωποι που έπεσαν θύματα κυβερνητικών επιλογών και εγκλωβίστηκαν σε νησιά-φυλακές.
Να σταματήσουν τα νησιά μας να είναι τόποι εγκλωβισμού για πρόσφυγες και μετανάστες.
Να σταματήσουν οι κάτοικοι να σηκώνουν το βάρος.
Να κλείσει η Μόρια και να μην ανοίξει κανένα νέο κέντρο.
Να μεταφερθούνε άμεσα οι πρόσφυγες και οι μετανάστες στους προορισμούς που επιθυμούνε.
Καλούμε να βοηθήσετε όλοι να αποσταλούν τα παρακάτω είδη:
-Μωρομάντιλα
-Παιδικά παπούτσια (Νο 16-34)
-Παιδικές πάνες
-Παιδικό γάλα (σε σκόνη)
-Σαμπουάν και παιδικές κρέμες σώματος
-Sleeping bags σε καλή κατάσταση
Η συγκέντρωση θα γίνεται έως την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου και ώρες 12 μ.-2 μ.μ. και 6 μ.μ.-8 μ.μ.:
Ο καθορισμός των ειδών έγινε με βάση τις ανάγκες και σε συνεννόηση με τις ομάδες υποστήριξης στη Λέσβο.
Σημεία συγκέντρωσης:
-Κτίριο Κατσίγρα, πλατεία Ταχυδρομείου, Λάρισα. Περιοχή Μεζούρλο (Ιατρική Σχολή, ΠΓΝΛ), Λάρισα. Ελασσόνα 20.00-22.00 με τηλεφωνική επικοινωνία.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
6945-171.099 (Ιωάννα), 6978-300.262 (Φένια), 6934-115.195 (Βιβή).

 

Εναρξη των εργασιών για τις «Φίλες της Αγάπης»

Οι «Φίλες της Αγάπης» για την έναρξη των δραστηριοτήτων τους θα τελέσουν Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, ημέρα που τιμώνται οι προστάτιδες του Συλλόγου, Σοφία, Πίστη, Αγάπη, Ελπίδα. Καλούνται τα μέλη και οι φίλες του Συλλόγου να παραστούν στη Λειτουργία και στον καφέ, που θα ακολουθήσει στο Φρούριο. Φέτος διανύουμε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά. Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζουν τον προβληματισμό και την ανησυχία τους για το μέλλον του και τη συνέχιση του έργου του, που είναι κυρίως η βοήθεια σε ανήμπορους συμπολίτες μας. Τη βοήθεια αυτήν κινδυνεύουν να τη στερηθούν αυτοί οι άνθρωποι, καθώς τα έσοδα του Συλλόγου έχουν συρρικνωθεί δραματικά. Γι’ αυτό τα μέλη του Δ.Σ. απευθύνουν έκκληση προς όλες τις γυναίκες-μέλη και μη μέλη του Συλλόγου να καταβάλουν την ετήσια συνδρομή τους, που είναι συμβολική και με τις δωρεές τους, σύμφωνα με τις δυνατότητές της η καθεμιά, να δείξουν την ευαισθησία τους προς αυτούς τους συνανθρώπους μας. «Σ’ αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε, ας μην τους ξεχάσουμε», λένε.

 

Εκλεψαν σπίτια στην ίδια γειτονιά

ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΥΛΟ ΑΠΟ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ

Στη συνοικία των Αμπελοκήπων της Λάρισας έδρασε χθες άγνωστος κλέφτης, καταφέρνοντας να διαρρήξει τέσσερα σπίτια, αφαιρώντας μετρητά και χρυσαφικά, η συνολική αξία των οποίων δεν έχει ακόμη αποτιμηθεί.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των διωκτικών αρχών, ο κλέφτης φαίνεται να έδρασε επιλέγοντας τυχαία τα διαμερίσματα που – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» - βρίσκονται στην ίδια γειτονιά στα Ταμπάκικα.
Από τον τρόπο δράσης φαίνεται επίσης ότι πρόκειται για... παραδοσιακό κλέφτη, καθώς επέλεξε να κλέψει σπίτια, οι είσοδοι των οποίων φέρουν παλαιότερου τύπου κλειδιαριές.
Με τον κλέφτη να σπάζει τον μύλο της κλειδαριάς επιτυγχάνοντας έτσι την είσοδό του στα σπίτια.
Σύμφωνα με τις ίδια πηγές, μέχρι χθες το απόγευμα στην ΕΛ.ΑΣ. τηλεφωνικά καταγγέλθηκαν τέσσερις διαρρήξεις σπιτιών, οι οποίες έγιναν πρωινές ώρες, αφού οι παραδοσιακοί κλέφτες επιλέγουν επίσης να «χτυπήσουν» τις ώρες που οι ένοικοι απουσιάζουν στην εργασία τους.
Το ακριβές ποσό των κλοπιμαίων θα αποτιμηθεί όταν οι ένοικοι καταγγείλουν και επίσημα τις κλοπές στην ΕΛ.ΑΣ.

 

 Λειτουργική υποβάθμιση σχολείων των Αντιχασίων

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΑΘΑΝ. ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑΣ

Ο αντιδήμαρχος Δυτικού Τομέα του Δήμου Ελασσόνας, Αθανάσιος Καλιακούδας, με έγγραφό του προς τον περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης Γ. Δοδοντσάκη και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Κρανέας και Λουτρού αναδεικνύει το ζήτημα της «Λειτουργικής υποβάθμισης Δημοτικών Σχολείων Δ.Ε. Αντιχασίων».
Σημειώνοντας πως «εν μέσω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων οι μαθητικές κοινότητες των Δημοτικών Σχολείων Λουτρού και Κρανέας του Δήμου Ελασσόνας και οι αντίστοιχοι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων έρχονται αντιμέτωποι με μία ακόμα απόφαση, η οποία βάλει τα δικαιώματα στην απρόσκοπτη και ολοκληρωμένη εκπαίδευση και ταυτόχρονα αποτελεί πλήγμα για τις τοπικές κοινωνίες.
Η παρούσα αποτελεί επιστολή διαμαρτυρίας και εναντίωσης στην απόφαση λειτουργικού υποβιβασμού του Δημοτικού Σχολείου Κρανέας και του Δημοτικού Σχολείου Λουτρού. Τα σχολεία, στις ορεινές και απομακρυσμένες κοινότητες, πέραν της παροχής εκπαίδευσης που προσφέρουν, αποτελούν και κοιτίδες πολιτισμού, καθώς, με υπερβάλλοντα ζήλο, οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σ’ αυτά προσφέρουν αφειδώς τον χρόνο τους και τις γνώσεις τους, παράγοντας πολιτιστικές δράσεις, ενώ αποτελούν και σημείο αναφοράς για τις τοπικές κοινωνίες και αποτρέπουν την ερημοποίηση της υπαίθρου.
Κάθε υποβιβασμός, συγχώνευση και συνδιδασκαλία τάξεων σε διαφορετικού τύπου μαθητικές ανάγκες, δυσχεραίνει την εκπαιδευτική διαδικασία, καθώς δεν λαμβάνονται υπόψη οι ιδιαίτερες συνθήκες και ανάγκες των μαθητών.
Οι μαθητές δεν είναι μόνο αριθμοί και η μεταβολή μόνο του μαθητικού πληθυσμού δεν δικαιολογεί τον υποβιβασμό, ο οποίος επιφέρει επιδείνωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης, ωθώντας τις οικογένειες στα αστικά κέντρα και εγκαταλείποντας την περιφέρεια.
Διαμαρτυρόμαστε έντονα και εκφράζουμε τον προβληματισμό μας και την αγανάκτησή μας, καθώς θεωρούμε ότι οι γονείς και οι μαθητές των σχολείων μας αιφνιδιάστηκαν και επιπλέον εξαπατήθηκαν, γιατί παρόλο που δεν συμπεριλήφθηκαν τα σχολεία της Δ.Ε. Αντιχασίων του Δήμου Ελασσόνας στην απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 2813/τ.2/13/07/2020 στους υποβιβασμούς, καταργήσεις, συγχωνεύσεις Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων 2020-2021, ακολούθησαν οι αποφάσεις για λειτουργικό υποβιβασμό του 6/θεσίου Δημοτικού Σχολείου Κρανέας σε 4/θέσιο και του 3/ θέσιου Δημοτικού Σχολείου Λουτρού σε 1/θέσιο.
Άμεση συνέπεια του λειτουργικού υποβιβασμού αποτελεί η σύμπτυξη της Ε’ τάξης με τη Στ’ τάξη στην Κρανέα και η σύμπτυξη όλων των τάξεων στο Λουτρό, ενώ δεν υπάρχει δυνατότητα ειδικοτήτων, όπως γυμναστή και καθηγητή ξένης γλώσσας.
Εισηγούμαστε, σε όλες τις δημοτικές και εκπαιδευτικές αρχές, τη μία και μοναδική πρότασή μας, που είναι να παραμείνουν τα σχολεία μας ως έχουν και να μη γίνει καμία απολύτως μεταβολή. Ο λειτουργικός υποβιβασμός των σχολείων μας θα έχει ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση της μαθησιακής διαδικασίας, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με το πνεύμα των μαθητοκεντρικών εκπαιδευτικών διαδικασιών, ενώ μας θυμίζει πρακτικές του παρελθόντος.
Δημιουργούνται ολιγοθέσιες και κατακερματισμένες σχολικές μονάδες, οι οποίες αδυνατούν ως εκ τούτου να προσφέρουν την προβλεπόμενη και απαιτούμενη ποιότητα εκπαίδευσης. Oξύνουν την ανισοκατανομή παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης για ίσες ανάγκες εκπαίδευσης. Επιπλέον, θέτουν την ασφάλεια των μαθητών σε κίνδυνο, καθώς δεν διατηρούνται οι αναγκαίες αποστάσεις και προκαλείται συγχρωτισμός, στην εποχή της πανδημίας που διανύουμε.
Διεκδικούμε τα σχολεία μας και ζητάμε όλες τις διαβεβαιώσεις, εγγράφως, για την ανάκληση των αποφάσεων λειτουργικών υποβιβασμών των σχολείων, ώστε κάθε τάξη να έχει τον δάσκαλό της.
Σας επισημαίνουμε ότι τέτοιες αποφάσεις καθορίζουν το μέλλον των παιδιών μας. Επικαλούμαστε το γνήσιο ενδιαφέρον σας και αναμένουμε την άμεση αντίδρασή σας ως Περιφερειακός Διευθυντής, προκειμένου να αναιρεθούν οι αυθαίρετες αποφάσεις ικανοποιώντας τους μαθητές και τους γονείς του Δήμου μας» καταλήγει η επιστολή.

 

Εκλογές Συλλόγου Αναπήρων Πολιτών

Εκλογές θα πραγματοποιήσει ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Αναπήρων Πολιτών (ΠΑΝ.Σ.Α.Π.) από την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, ως και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, τις ώρες από 10.00 έως 19.00 αντίστοιχα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Β’ ΚΑΠΗ Λάρισας, πλησίον Δ.Ε.Υ.Α.Λ., επί της οδού Λαγού και Κραννώνος, για την ανάδειξη: αντιπροσώπων για το επόμενο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) και αντιπροσώπων για το επόμενο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Π.ΟΜ.Α.μεΑ.) Θεσσαλίας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2410-287.209 και στο κιν.: 6977-463.411.

 

Φωτιά σε βιομηχανικό υλικό
ΣΕ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑΣ

Δεκάδες άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας επιχειρούσαν από χθες το μεσημέρι, να σβήσουν φωτιά που εκδηλώθηκε σε υπαίθριο χώρο μέσα σε κλειστή κεραμοποιία που εδρεύει στο 6ο χλμ. του δρόμου Λάρισας - Συκουρίου. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 12 χθες το μεσημέρι - από άγνωστη αιτία - σε σωρό με βιομηχανικό υλικό άγνωστης προέλευσης, ενώ για την κατάσβεσή της επιχειρούσαν χθες 20 άνδρες με 9 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

 

Διανομή προϊόντων από το ΤΕΒΑ

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Σήμερα διανέμονται τρόφιμα του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ» στην Ελασσόνα. Ο Δήμος Ελασσόνας θα διανείμει στους δικαιούχους τα ακόλουθα προϊόντα: Αλεύρι Σίτου, Πραλίνα Φουντουκιού, Ρύζι, Βόειο Κρέας, Χοιρινό Κρέας, Γραβιέρα, Ελαιόλαδο, Ζάχαρη, Κριθαράκι Μέτριο, Μέλι Ανθέων, Φρυγανιές, Φασόλια, Φακές, Φέτα, Πελτές Ντομάτας, Corn Flakes, Μαρμελάδα, Αχλάδια, Μήλα, Οδοντόβουρτσα, Σαπούνι πλάκα, Σκόνη για Πλύσιμο ρούχων και Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ανάλογα με τον αριθμό μελών των ωφελουμένων οικογενειών.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου (απαιτείται γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ) και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.
Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19, οι ωφελούμενοι που θα προσεγγίσουν το σταθερό σημείο διανομής που είναι ο χώρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ελασσόνας στις παλιές εργατικές κατοικίες, πρέπει να προσέλθουν τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα που θα τους υποδεχθεί από τον Δήμο Ελασσόνας μέσω τηλεφωνήματος και μηνύματος στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει.
Συγκεκριμένα η διανομή θα πραγματοποιηθεί αυστηρά ως εξής:
* ΑΓΙΟΝΕΡΙ - ΑΕΤΟΡΑΧΗ - ΑΜΟΥΡΙ - ΑΝΑΛΗΨΗ - ΒΑΛΑΝΙΔΑ - ΓΕΡΑΝΕΙΑ - ΔΟΜΕΝΙΚΟ: 8.00-8.30.
* ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ - ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ - ΑΜΠΕΛΙΑ: 8.30 - 9.10.
* ΜΕΣΟΧΩΡΙ - ΠΡΑΙΤΩΡΙ - ΣΥΚΕΑ - ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ - ΜΑΓΟΥΛΑ - ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ: 9.10 - 9.50.
* ΚΡΑΝΙΑ - ΛΟΥΤΡΟ - ΑΚΡΗ: 9.50 - 10.30.
* ΛΙΒΑΔΙ - ΔΟΛΙΧΗ - ΚΑΡΥΑ - ΣΥΚΑΜΙΝΕΑ: 10.30 -11.10.
* ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΑ - ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ - ΜΗΛΕΑ - ΛΥΚΟΥΔΙ - ΑΖΩΡΟΣ: 11.10 - 11.30.
* ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - ΛΟΦΟΣ - ΚΑΛΥΒΙΑ - ΠΥΘΙΟ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ - ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΚΟΚΚΙΝΟΠΗΛΟΣ: 11.30 - 12.00.
* ΕΛΑΣΣΟΝΑ - ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ - ΣΤΕΦΑΝΟΒΟΥΝΟ - ΜΙΚΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ - ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - ΔΡΥΜΟΣ - ΓΑΛΑΝΟΒΡΥΣΗ - ΛΑΡΙΣΑ: 12.00 - 16.00.

 

 Αύριο η Συνέλευση των Φανοποιών

Την εκλογαπολογιστική τους Συνέλευση πραγματοποιούν αύριο Πέμπτη τα μέλη της Ένωσης Φανοποιών και Βαφέων ν. Λάρισας. Η Συνέλευση που θα γίνει με αναγκαία μέτρα ασφαλείας και προφύλαξης κατά του κορονοϊού, θα διεξαχθεί στις 6.30 το απόγευμα στον 3ο όροφο του Επιμελητηρίου. Στη Συνέλευση θα αποφασιστεί η ημερομηνία των εκλογών για την ανάδειξη των νέων διοικητικών οργάνων της Ένωσης.

 

Συνέλευση Καλαρρυτινών

Ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Καλαρρυτινών «Οι Καλαρρύτες» καλεί τα μέλη του σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την ερχόμενη Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 10:30 στην Ηπειρώτικη Εστία (Καρδίτσης 139).

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass