Διανομή τροφίμων TEBA

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2020 15:39

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Από τον Δήμο Αγιάς ανακοινώνεται ότι θα διανεμηθούν τρόφιμα του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Ύλης Συνδρομής ΤΕΒΑ» αύριο Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, από τις 8:00 το πρωί ως τις 2:00 το μεσημέρι, στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου

«Χρυσαλλίδα» στην Αγιά.
Στους δικαιούχους θα διανεμηθούν μοσχάρι κρέας, χοιρινό κρέας, τυρί φέτα, γραβιέρα, ελαιόλαδο, αχλάδια, μήλα, κορν φλέικς, αλεύρι, μαρμελάδα, ρύζι, ζάχαρη, κριθαράκι, μέλι, φρυγανιές, φακές, φασόλια, πελτές, πραλίνα, οδοντόβουρτσα, σαπούνι, σκόνη πλυντηρίου και καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης.
Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα SMS στα κινητά τους τηλέφωνα και με δημοσίευση στον τοπικό Τύπο και παρακαλούνται να προσέλθουν στο σημείο παραλαβής των τροφίμων στην προκαθορισμένη ώρα που θα τους κοινοποιηθεί με SMS. Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19, είναι εξαιρετικά σημαντικό να τηρηθεί η αποφυγή συνωστισμού. Κατά την ταυτοποίηση και παραλαβή οι ωφελούμενοι θα πρέπει να φορούν μάσκα.
Για την παραλαβή των προϊόντων απαραίτητη είναι η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας, καθώς και επίσημου εγγράφου στο οποίο να αναγράφεται ο ΑΜΚΑ του δικαιούχου. Σε περίπτωση παραλαβής από τρίτο πρόσωπο απαιτείται εξουσιοδότηση χωρίς το γνήσιο της υπογραφής.
Στην Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε. Λάρισας με ονομασία «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» δήλωσαν συμμετοχή και συμπεριλαμβάνονται ο Δήμος Λαρισαίων (leader) που έχει και την ευθύνη για την οργάνωση και διενέργεια του προγράμματος, η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, οι Δήμοι Ελασσόνας, Αγιάς, Τυρνάβου, Φαρσάλων, Κιλελέρ και Τεμπών, η ΔΗΚΕΛ, το ΚΕΘΕΑ – ΕΞΟΔΟΣ και οι «Ενεργοί Πολίτες Λάρισας».
Ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ είναι άτομα που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας, όπως ορίζεται από την υπ’ αριθμ. Δ23/οικ.17108/875/10.04.2017 του Υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, όπως επίσης και άστεγοι. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2494-350.314 και στα κατά τόπους γραφεία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Αγιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass