Νοικιάζει 1.484,67 στρ. στον Πολυδάμαντα

Ο ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2020 19:03

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Στη διενέργεια δημοπρασίας εκμίσθωσης δημοτικών αγροτεμαχίων στην περιοχή της Δ.Ε. Πολυδάμαντα -κατάλληλα για αγροτική εκμετάλλευση- του Δήμου Φαρσάλων 1.484,67 στρ., διακηρύσσει ο δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου, σε φανερή πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία πενταετούς εκμίσθωσης.


Η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται σε πέντε (5) έτη, καλλιεργητικές περιόδους, 2020-2021, 2021-2022, 2022-2023, 2023-2024, 2024-2025, αρχίζει από την υπογραφή του συμφωνητικού και λήγει στο τέλος της καλλιεργητικής περιόδου του 2025.

 

ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ
Οι δημοπρασίες θα διενεργηθούν στις 23 και 24 Οκτωβρίου του έτους 2020, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φαρσάλων και από ώρα 9 π.μ. έως και 13:00 ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής δημοπρασιών. Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί μόνο δημότες κάτοικοι του Δήμου Φαρσάλων. Αν στην περίπτωση αυτή, η δημοπρασία δεν φέρει αποτέλεσμα, επαναλαμβάνεται και μπορεί να συμμετάσχει σ’ αυτή οποιοσδήποτε.
Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία θα πρέπει να προσκομίσει δημοτική ενημερότητα και εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης στην Ελλάδα τράπεζας ή μετρητά για ποσό που θα είναι ίσο με το δέκα τοις εκατό (10%) της τιμής εκκίνησης ανάλογα με το αγροτεμάχιο για το οποίο ενδιαφέρεται, καθώς και αξιόχρεο εγγυητή που θα υπογράψει τα πρακτικά της δημοπρασίας και το συμφωνητικό μίσθωσης. Υφιστάμενος διακανονισμός των τυχόν οφειλομένων δεν θα λαμβάνεται υπόψη, κατά συνέπεια θεωρείται οφειλέτης χωρίς δικαίωμα συμμετοχής.

 

ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
Σε πίνακα που υπάρχει, ορίζεται κατώτατο όριο μισθώματος (τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας) ανά στρέμμα ετησίως. Η μία προσφορά από την αμέσως προηγούμενη πρέπει να έχει διαφορά ένα ευρώ τουλάχιστον ανά στρέμμα. Σε περίπτωση ποτιστικής καλλιέργειας (βαμβάκι, ντομάτα, τεύτλα κ.λπ.), το μίσθωμα θα είναι στα πενήντα πέντε (55,00) ευρώ ανά στρέμμα. Αν κατά τη διεξαγωγή της δημοπρασίας οι προσφορές των πλειοδοτών ξεπεράσουν το ποσό των 55,00 ευρώ (της ανωτέρω παραγράφου) και καλλιεργηθεί με ποτιστική καλλιέργεια θα ισχύει η τελευταία προσφορά κατά στρέμμα.
Αντίγραφο της λεπτομερούς διακήρυξης και των λοιπών δικαιολογητικών συμμετοχής της δημοπρασίας χορηγούνται στους ενδιαφερόμενους από τον Δήμο Φαρσάλων (Δ/νση: Πατρόκλου 3, 40300 Φάρσαλα, αρμόδιοι υπάλληλοι Δήμητρα Χασαμπαλή, Ελένη Μπέκα, τηλ.: 24913-50.132, 24913-50.130), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή σε ελεύθερη πρόσβαση από το διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου (www.dimosfarsalon.gr).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1