Τρόφιμα και νερό για τους πληγέντες Φαρσαλινούς

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2020 15:07
Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας κατά την παράδοση  των τροφίμων παρουσία του δημάρχου Μάκη Εσκίογλου Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας κατά την παράδοση των τροφίμων παρουσία του δημάρχου Μάκη Εσκίογλου

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Σημαντική ποσότητα τροφίμων και εμφιαλωμένων νερών προσέφερε το πρωί της Τρίτης η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας στον Δήμο Φαρσάλων. Η παράδοση έγινε από τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Θανάση Νταβούρα και τον αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Θελούρα, παρουσία του δημάρχου κ. Μάκη Εσκίογλου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνου Δαμιανού, της αντιδημάρχου κ. Σοφίας Χατζηπλή, του δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου κ. Νίκου Γκατζόγια, του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων κ. Θωμά Γκούτα και της υποδιοικήτριας του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων κ. Ελένης Δαμιανού. Από την πλευρά του ο δήμαρχος κ. Εσκίογλου ευχαρίστησε τη διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας τονίζοντας πως «πέρα από το σπουδαίο έργο που καθημερινά επιτελούν, δείχνουν εμπράκτως ότι βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό της κοινωνίας». Ανάλογη δράση πραγματοποίησε χθες το πρωί και η ΟΝΝΕΔ Φαρσάλων, βλέποντας τις δύσκολες ώρες που βιώνει η επαρχία Φαρσάλων έλαβε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει εμφιαλωμένο νερό, το οποίο στη συνέχεια θα διανείμει στους πληγέντες συμπολίτες μας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass