Ο Βασ. Κόκκαλης λέει «ΝΑΙ» στη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ «ΛΕΜΕ ΝΑΙ» ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ ΚΑΙ ΑΝΕΛ

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2020 21:02

Η Κίνηση Μελών για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία παρουσιάζεται

σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και σ’ αυτήν τη νέα τάση της Κουμουνδούρου πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει ο Λαρισαίος βουλευτής, Βασίλης Κόκκαλης. Το όνομά της είναι «Λέμε ΝΑΙ» και σαν στόχο έχει να μεγαλώσει την πολιτική οικογένεια του ΣΥΡΙΖΑ, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Λαρισαίος νομικός έχει καταφέρει να συγκεντρώσει σ’ αυτήν «ενεργούς δημοκρατικούς πολίτες» που προέρχονται από άλλους χώρους και κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ, το ΚΙΝΑΛ και τους ΑΝΕΛ.
Σύμφωνα με συνεργάτες του Βασίλη Κόκκαλη, στόχος του εν λόγω φορέα είναι να «αποτελέσει ομπρέλα προστασίας του ελληνικού λαού» και ο ΣΥΡΙΖΑ να μετατραπεί σε «πολιτικό σπίτι όλων των προοδευτικών πολιτών που θέλουν να εκφραστούν και να πουν ΝΑΙ σε ένα σύγχρονο προοδευτικό δημοκρατικό πολιτικό χώρο, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου Ελληνα πολίτη».
Άνθρωποι του φορέα υπογραμμίζουν προς την «Ε» ότι: «Η σχέση αυτή σφραγίζεται με μια λέξη που ηχεί υπέροχα σε αυτόν ή αυτήν που θέτει το ερώτημα και περιμένει την απάντηση. Με τη λέξη «ναι». Αυτό το «ναι», είναι λοιπόν αυτό που μας χαρακτηρίζει και μας ενώνει».
Τους βασικούς άξονες του νέου αυτού φορέα σύμφωνα με τους ανθρώπους της κίνησης, αναμένεται να αποδεχτούν «πολίτες από όλη την Ελλάδα που δραστηριοποιούνται στον χώρο της αγοράς, των επιχειρήσεων, των ελεύθερων επαγγελμάτων, στον χώρο των επιστημών, στον χώρο των υπηρεσιών του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, του πρωτογενούς τομέα, πολίτες εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, φοιτητές και νεολαία, χωρίς κομματικές περγαμηνές αλλά πολίτες ενεργοί κοινωνικά και πολιτικά».          

Κ.Γ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass