Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φάρσαλα: 400 μερίδες φαγητού καθημερινά σε πληγέντες

Διανέμει ο Δήμος σε συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2020 19:15

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Μέτρα ανακούφισης των πληγέντων έλαβε από την πρώτη μέρα της θεομηνίας ο Δήμος Φαρσάλων.


Στο πλαίσιο αυτό, ξεκίνησε τη διανομή έτοιμων ατομικών γευμάτων σε όλες τις πληγείσες περιοχές. Σε καθημερινή πλέον βάση, ο Δήμος Φαρσάλων σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και τις υπηρεσίες κοινωνικής προστασίας του Δήμου, επιχειρεί σε Φαρσαλα, Βασιλί, Μικρό και Μεγάλο Ευύδριο, Πυργάκια, Υπέρεια, Πολυνέρι και Σταυρό, οργανώνοντας τη διανομή έτοιμων ατομικών γευμάτων και εμφιαλωμένου νερού.
Ο συντονισμός γίνεται από τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ. Χρήστο Μπασαγιάννη και η διανομή με τη συνεργασία των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων. Μοιράζονται καθημερινά πάνω από 400 ατομικές μερίδες φαγητού σε συμπολίτες μας που έχουν πληγεί και δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε τροφή, καθώς και εμφιαλωμένο νερό όπου αυτό δεν είναι πόσιμο ή δεν υπάρχει πρόσβαση.
Οι ανθρωπιστικές επιχειρήσεις του Δήμου Φαρσάλων θα συνεχιστούν για όσο κριθεί αναγκαίο, ενώ όσοι χρειάζονται βοήθεια ή θέλουν να συνδράμουν ως εθελοντές, μπορούν να επικοινωνούν με τα γνωστά τηλέφωνα του Δήμου.

Σχετικά Άρθρα