Εύσημα Μιχαηλίδου στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας

Συνάντηση με την πρόεδρο κ. Δήμητρα Παππά κατά την επίσκεψή της στην Καρδίτσα

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2020 18:36

Τη δομή του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Καρδίτσα, επισκέφθηκε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνα Μιχαηλίδου στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην πληγείσα από τη θεομηνία θεσσαλική πόλη.


Η κ. Μιχαηλίδου ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του κέντρου και συναντήθηκε με τους «σύγχρονους ήρωες», «τα διαμάντια» του κέντρου, όπως συνηθίζει να αποκαλεί το προσωπικό του η πρόεδρος του ΚΚΠΠ Θεσσαλίας κ. Δήμητρα Παππά, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους οι οποίοι δεν δίστασαν στη διάρκεια της καραντίνας να κινηθούν πεζοί για να φτάσουν στη δουλειά κάτω από επικίνδυνες συνθήκες. Επίσης γνώρισε νεοπροσληφθείσες νοσηλεύτριες του επικουρικού και έκτακτου προσωπικού Covid-19 αλλά και εργαζόμενες από το πρόσφατα ενεργοποιημένο κοινωφελές πρόγραμμα, προσλήψεις που έτρεξε με απίστευτες ταχύτητες η ίδια η υφυπουργός.
Η κ. Μιχαηλίδου δήλωσε εντυπωσιασμένη από την αγάπη και τη φροντίδα που εισπράττουν καθημερινά τα παιδιά αυτά από το προσωπικό του κέντρου και συνεχάρη την πρόεδρο κ. Παππά για το «θεάρεστο» - όπως το χαρακτήρισε- έργο που επιτελεί, τις καινοτόμες ιδέες που εφαρμόζει, τον άψογο συντονισμό για την πρόληψη από τον Covid-19 και την αφοσίωσή της στις απαιτήσεις της προνοιακής πολιτικής στη Θεσσαλία. Εξήρε τέλος το γεγονός ότι το ΚΚΠΠ Θεσσαλίας ενισχύει το κοινωνικό παντοπωλείο της πληγείσας Καρδίτσας, με ψυγείο και παλέτες εμφιαλωμένων νερών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει γεύματα σε όσους έχουν ανάγκη, καθώς και προσωρινή στέγη σε 8 συνανθρώπους μας που έχασαν το σπίτι τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass