Αντιπλημμυρικό έργο στη Νίκη

ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΔΥΟ ΘΥΡΟΦΡΑΓΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2020 15:10

Στο πλαίσιο της βελτίωσης των υποδομών των αντιπλημμυρικών έργων υπογράφηκε

από τον δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο και από εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση έργου κατασκευής δύο θυροφραγμάτων σε κανάλι που βρίσκεται σε εκτός σχεδίου κτηματική περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Νίκης του Δήμου Κιλελέρ.
Το παραπάνω κανάλι λειτουργεί ως αποστραγγιστικό τη χειμερινή περίοδο, αποτρέποντας πλημμυρικά φαινόμενα και ως αρδευτικό το καλοκαίρι υποβοηθώντας την άρδευση των αγροτικών καλλιεργειών.
Τα θυροφράγματα θα κατασκευαστούν από οπλισμένο σκυρόδεμα. Ο ανάδοχος του έργου καλείται  να εφαρμόσει τις προδιαγραφές και απαιτήσεις της  μελέτης που εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, όπως αυτές περιγράφονται στα συνημμένα τεύχη, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες σχετικές με την κατασκευή του έργου θα δίδονται από την επίβλεψη. Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν προβλέπεται να περιλαμβάνουν, χωρίς κατ’ ανάγκη να περιορίζονται σ’ αυτές εργασίες χωματουργικές και σκυροδέτησης οι οποίες περιγράφονται στον προϋπολογισμό εργασιών της τεχνικής περιγραφής του έργου.
Η απαιτούμενη δαπάνη εργασιών ανέρχεται στο ποσό των 27.855,05 ευρώ και η δαπάνη για ΦΠΑ σε 6.685,21 ευρώ, ήτοι η συνολικά απαιτούμενη πίστωση είναι 34.540,26 ευρώ.
Στην υπογραφή της σύμβασης ήταν παρόντες ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Οικονομικών Αλέκος Χονδονάσιος και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νίκης Γιώργος Τσικόπουλος.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1