Καθορίστηκαν οι χώροι για διαφημιστικές πινακίδες

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2020 15:13

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Με ομόφωνη απόφαση καθορίστηκαν κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς οι χώροι τοποθέτησης πλαισίων για την προβολή υπαίθριων ανακοινώσεων, είτε πληροφοριακών, είτε διαφημιστικών.


Πρόκειται για την αρχή του κεντρικού πεζόδρομου στην Κεντρική πλατεία της Αγιάς, τη διασταύρωση Αγιάς – Μεταξοχωρίου, το κεντρικό περίπτερο Αγιοκάμπου, το κέντρο της Βελίκας, το ΚΕΠ Βελίκας, τις πηγές Κόκκινου Νερού, το λιμάνι Αγιοκάμπου και το λιμάνι Στομίου. Επίσης, στις πλατείες, σε κοινόχρηστους χώρους και στην είσοδο και έξοδο όλων των Κοινοτήτων του Δήμου.
Η τοποθέτηση των διαφημιστικών πινακίδων θα τηρεί τις προδιαγραφές της υπ’ αριθμ. ΚΥΑ υπ’ αριθ. 46526/2020 (ΦΕΚ 3049/22.07.20 τεύχος Β’) «Ρύθμιση όρων και προϋποθέσεων για την προβολή υπαίθριας διαφήμισης», καθώς και τους όρους της υπ’ αριθμ. απόφασης Δ.Σ. 78.2020 (ΑΔΑ: 6ΝΚ7Ω6Ι-9ΞΒ) με θέμα «Έγκριση Κανονισμού υπαίθριας διαφήμισης Δήμου Αγιάς».
Επιπλέον, δύναται η δυνατότητα της παραχώρησης της διαφημιστικής εκμετάλλευσης σε κοινόχρηστους χώρους (πλατείες, πεζοδρόμια) Κοινοτήτων σε Πολιτιστικούς Συλλόγους και συναφείς συλλόγους της Κοινότητας που εδρεύουν εκεί. Και στις δύο περιπτώσεις η διαφήμιση θα διενεργείται με ανάληψη ευθύνης προμήθειας από τους διαφημιζόμενους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass