Ο Ιπποκράτης στην πρόσοψη του Πανεπιστημιακού

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΤΩΝΙΑ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2020 15:56

Μία μεγάλη εξωτερική τοιχογραφία που αναπαριστά τον Ιπποκράτη θα κοσμεί από σήμερα την πρόσοψη του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, δίπλα στην Παιδιατρική Κλινική.


Το έργο επιλέχθηκε από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, καθώς η εξέχουσα αυτή προσωπικότητα στην ιστορία της Ιατρικής πέθανε στη Λάρισα το 377 π.Χ.
Ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Δημήτριος Κατσικονούρης καθώς και ο αναπληρωτής διοικητής κ. Γεώργιος Αποστολίνας εκφράζουν δημοσίως τις θερμές τους ευχαριστίες τόσο στην ομάδα Urban Act με επικεφαλής τον κ. Κυριάκο Ιωσηφίδη, η οποία συντόνισε και υλοποίησε το έργο στο πλαίσιο της νέας δράσης «Χρώμα Στα Νοσοκομεία» όσο και στον καλλιτέχνη του έργου Same84.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον χορηγό και υποστηρικτή όλης αυτής της καινοτόμας δράσης, στον πρόεδρο της «ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ΑΕ», καθώς χωρίς την ευγενική και χωρίς δεύτερη σκέψη συνεισφορά του, δεν θα ήταν δυνατή η άμεση ολοκλήρωση του έργου.
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους «Αφορμή δοθείσας, αξίζει να σημειώσουμε ότι, στις πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού έδειξε από την πρώτη στιγμή το κοινωνικό όφελος της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή τέτοιου είδους κινήσεις παίζουν σημαντικό ρόλο και η συμβολή τους αποκτά μεγαλύτερη αξία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass