Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Για έναν μήνα εκτός κυκλοφορίας η οδός Φαρσάλων -είσοδος της Νίκαιας

ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΓΩΓΩΝ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2020 15:17

Για έναν μήνα σχεδόν κλείνει η οδός Φαρσάλων στη Νίκαια (είσοδος από Λάρισα), λόγω κατασκευής αγωγών που σχετίζονται με το έργο του Βιολογικού Καθαρισμού της έδρας του Δήμου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Aντιδημαρχίας Δ.Ε. Νίκαιας και της Τοπικής Κοινότητας Νίκαιας διακόπτεται η διέλευση των οχημάτων από μεθαύριο Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 07:00 π.μ. έως και Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020, στην οδό Φαρσάλων και συγκεκριμένα από την είσοδο του οικισμού από Λάρισα προς Φάρσαλα (Φαρσάλων) έως και το τέλος στη διασταύρωση της γέφυρας (διασταύρωση Φαρσάλων, Κ. Καραμανλή Χάλκης) και αντίστροφα.
Η κυκλοφορία των οχημάτων (εκτός των φορτηγών) θα διεξάγεται μέσω των οδών: Οδ. Ελύτη (δρόμος προς ΙΚΕΑ), Ν. Καζαντζάκη (από Ελύτη δεξιά προς πάρκο Καλλιθέας) – Κ. Καραμανλή (Χάλκης). Η κίνηση των οχημάτων από Φάρσαλα προς Λάρισα θα γίνεται με τον αντίθετο σε φορά τρόπο. Καθ΄όλη τη διαδρομή της παράκαμψης θα υπάρχει αυστηρή εργοταξιακή σήμανση.
Τα βαρέα οχήματα (φορτηγά) θα διέρχονται υποχρεωτικά από την οδό Οδυσσέα Ελύτη (προς ΙΚΕΑ) και Κ. Καραμανλή (Χάλκης) προς τον παράδρομο της ΠΑΘΕ.