Ψήφισμα για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

ΑΠΟ ΤΗ «ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ»

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2020 15:19

Πρόταση ψηφίσματος για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής κατέθεσε η παράταξη «Η Θεσσαλία στην καρδιά μας» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, με την οποία «χαιρετίζει την ιστορική καταδικαστική απόφαση του Δικαστηρίου για τα μέλη της ναζιστικής εγκληματικής

οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Η ταύτιση της σημερινής δικαστικής ετυμηγορίας με την ευρύτατη κοινωνικά πολιτική καταδίκη του ναζιστικού και φασιστικού αυτού μορφώματος ως εγκληματικής οργάνωσης ενδυναμώνει τη δημοκρατία και ισχυροποιεί τους θεσμούς της.
Θεωρούμε πως αυτή η τόσο κρίσιμη και θαρραλέα δικαστική απόφαση θα αποτελέσει το καίριο χτύπημα στον φασισμό, στον ναζισμό και στην ύπουλη δηλητηρίαση της κοινωνίας που με άμεσο ή έμμεσο τρόπο προκαλούν. Οφείλουμε ως εκπρόσωποι των Θεσσαλών πολιτών να μην επιτρέψουμε να αναδειχθούν ξανά στο προσκήνιο ανάλογα μορφώματα που έχουν ως προμετωπίδα τους τη μισαλλοδοξία, τη βία και την υπονόμευση του πολιτεύματός μας. Οφείλουμε αυτή η δράση μας να αποτελέσει τον πραγματικό προστατευτικό κλοιό της Δημοκρατίας απέναντι στον φασισμό» καταλήγει η πρόταση ψηφίσματος της μείζονος αντιπολίτευσης στο ΠΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass