Προσλήψεις εξπρές και επιπλέον χρήματα για δρόμους στα Φάρσαλα!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Θ. ΛΙΒΑΝΙΟ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2020 15:30

«Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την άμεση ανταπόκριση του υφυπουργού Εσωτερικών, προκειμένου να υπάρξουν προσλήψεις έκτακτου προσωπικού με διαδικασίες εξπρές για την ταχύτερη διεκπεραίωση των αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον κυκλώνα στα Φάρσαλα, αλλά και για τη δέσμευσή του για επιπλέον επιχορήγηση για την αποκατάσταση του δικτύου, ιδιαίτερα του ορεινού, που έχει υποστεί καταστροφή.

Ως κυβέρνηση παρέχουμε κάθε δυνατότητα στον Δήμο Φαρσάλων, έτσι ώστε να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο της γρήγορης επανόδου στην κανονικότητα». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μετά τη συνεργασία που είχε με τον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θοδωρή Λιβάνιο.
Ο Θεσσαλός πολιτικός μετά από διαμαρτυρίες πολιτών από τα χωριά που επλήγησαν και δεν έχουν αποζημιωθεί επικοινώνησε με τον δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου, ο οποίος τον ενημέρωσε για την έως τώρα διεκπεραίωση των αιτημάτων από τις υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και για την ανάγκη ενίσχυσής τους. Κατόπιν τούτων, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος ζήτησε άμεσα συνάντηση με τον αρμόδιο υφυπουργό, κατά την οποία υπήρξε επικοινωνία με τον δήμαρχο Φαρσάλων και διευθυντικά στελέχη του Δήμου, όπου πέραν της ενημέρωσης για τις έως τώρα εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί, τέθηκαν επί τάπητος οι επιπλέον ενέργειες που πρέπει να γίνουν.
Στη σύσκεψη, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, υποστήριξε το αίτημα του Δήμου για επιπλέον χρηματοδότηση για την αποκατάσταση του ορεινού δικτύου πέραν των 2 εκατομμυρίων ευρώ που άμεσα δόθηκαν. Ο κ. Λιβάνιος δεσμεύτηκε να υπάρξει συμπληρωματικό ποσό και προς τούτο ζήτησε από τον δήμο να ετοιμάσει άμεσα νέο Τεχνικό Δελτίο για έργα αποκατάστασης του οδικού δικτύου. Επιπλέον, ο υφυπουργός Εσωτερικών αποδέχθηκε το αίτημα για ενίσχυση του προσωπικού του Δήμου με προσλήψεις fast track με 8μηνες συμβάσεις, όπως προβλέπεται για τέτοιες περιπτώσεις, σύμφωνα με το άρθρο 212 του Ν. 3584/2007. Μάλιστα, όπως είπε, η μισθοδοσία τους θα μπορούσε να καλυφθεί από τα χρήματα που δόθηκαν στον Δήμο για τη θεομηνία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1