Παρεμβάσεις καθαριότητας στην Ελασσόνα

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2020 15:20

Στην πόλη και στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Ελασσόνας συνεχίζονται οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος, υπό την επίβλεψη και τον σχεδιασμό των αρμόδιων αντιδημάρχων κ. Γιώργου Κατσιούρα και Ιωάννη Νάνο. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Δήμου, «τα συνεργεία του Δήμου πλέον συντονισμένα τόσο στην πόλη της Ελασσόνας όσο και στις Κοινότητες, ασχολούνται με καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων και των καλλωπισμό αυτών.


Ειδικότερα την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου εργάστηκαν συντονισμένα στην πόλη της Ελασσόνας για τις εξής εργασίες:
Καλλωπισμό και κλάδεμα στο παραποτάμιο πάρκο, καθαρισμό και κλάδεμα στη νησίδα του βρίσκεται στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, καθαρισμό κατά μήκος της περιφερειακής οδού (από το ύψος του Λυκείου Ελασσόνας μέχρι τη διασταύρωση για τον δρόμο Τσαριτσάνης) και καθαρισμό στον προαύλειο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ελασσόνας. Ταυτόχρονα συνεργείο με ξυλουργούς ξεκίνησε συντήρηση στη γέφυρα εντός της πόλης (από το ύψος της ΔΕΥΑ μέχρι και το Ειρηνοδικείο) και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.
Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι πλέον σχολαστικός καθαρισμός και συλλογή των απορριμμάτων θα γίνεται κάθε Τετάρτη μετά τη λήξη της λαϊκής αγοράς, κάτι που μέχρι τώρα ήταν πάγιο και λογικό αίτημα των κατοίκων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής καθώς όλα αυτά γίνονταν την επόμενη μέρα, με αποτέλεσμα να παραμένουν τα απορρίμματα μεγάλο χρονικό διάστημα και να δημιουργείται εστία μόλυνσης. Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε συντήρηση από τους ηλεκτρολόγους στην Κοινότητα Τσαριτσάνης καθώς επίσης ξεκίνησε εντατικός καθαρισμός με κλαδέματα και αποψίλωση χόρτων στην Κοινότητα Λόφου.
Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου τα συνεργεία συνεχίζοντας, ξεκίνησαν καλλωπισμό και καθαριότητα στον προαύλειο χώρο του ΕΠΑΛ Ελασσόνας ώστε να τοποθετηθεί εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού. Τα συνεργεία τόσο των ξυλουργών όσο και των ηλεκτρολόγων συνέχισαν τις εργασίες τους και παράλληλα σιδεράς βρέθηκε για εργασίες τόσο στο 2ο Δημοτικό Σχολείο όσο και στη Λαϊκή Αγορά.
Πέρα των εργασιών που συνεχίστηκαν στην Κοινότητα Λόφου, ταυτόχρονα ξεκίνησαν εργασίες καθαρισμού και αποψίλωσης χόρτων και στην Κοινότητα Δολίχης. Όλη την εβδομάδα φορτηγό σε όλη την πόλη της Ελασσόνας μάζευε ογκώδη αντικείμενα. Η υπηρεσία επισημαίνει πως προς διευκόλυνση όλων, καλό θα ήταν οι πολίτες να ενημερώνουν την υπηρεσία στο τηλέφωνο 24930-24970, πριν την τοποθέτηση αυτών δίπλα στους κάδους, ώστε να γίνεται πιο εύκολη και γρήγορη η συγκομιδή τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
epimelitirio pyrkagies
Μείνε μαζί μας
VOLTERRA

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1