Μετ’ εμποδίων από Λάρισα για Φάρσαλα

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2020 22:28

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Εκ περιτροπής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν, από σήμερα έως και το τέλος του έτους, στην Π.Ε.Ο. Φαρσάλων - Λάρισας, με σκοπό να εκτελεστούν εργασίες -κατά διαστήματα- αποκατάστασης του οδοστρώματος, από την ανάδοχο εταιρεία που ανέλαβε το έργο από

την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Συγκεκριμένα, οι εργασίες θα ξεκινήσουν κοντά στο ύψος της διασταύρωσης της Τ.Κ. Βασιλί, που έχει υποστεί μεγάλες ζημιές από την επέλαση του «Ιανού». Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα συνεχιστούν κατά διαστήματα έως το τέλος του έτους, με εργασίες αποκατάστασης που αφορούν κομμάτια από την Τ.Κ. Χαράς έως και την περιφερειακή οδό Φαρσάλων, με τη μερική ή ολική κατάληψη της μίας κατεύθυνσης κυκλοφορίας και την εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από την ανάδοχο εταιρεία του έργου, υπό την επίβλεψη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι εργασίες θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας και πριν τη δύση του ηλίου, με την οδό να παραδίδεται ανεμπόδιστα ξανά στην κυκλοφορία των οχημάτων. Να σημειωθεί επίσης ότι συνεχίζεται η καθολική απαγόρευση βαρέων οχημάτων άνω 3,5 τόνων, από και προς τα Φάρσαλα. Στα σημεία της απαγόρευσης, αντί περιπολικών, που βρίσκονταν τις πρώτες ημέρες έχουν τοποθετηθεί πινακίδες που απαγορεύουν τη διέλευση αυτών των οχημάτων. Την τήρηση της απαγόρευσης θα επιβλέπουν οι αστυνομικές αρχές, επιβάλλοντας τα προβλεπόμενα πρόστιμα από τον νόμο στους παραβάτες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass