Αναβαθμίζονται παιδικές χαρές από τον Δήμο Τυρνάβου

Εκκληση αντιδημάρχου Γ. Σακούτσιου να παραμείνουν ασφαλείς και λειτουργικές

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2020 21:40

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Η αντιπροσωπεία του Δήμου Τυρνάβου εξέτασε την καταλληλότητα των παιδικών χαρών και διαπίστωσε τη συμμόρφωσή τους με τις νέες προδιαγραφές και τα πρότυπα ασφαλείας.


Μόλις λάβουν και τη σχετική πιστοποίηση από τους αρμόδιους φορείς θα παραδοθούν προς χρήση. Ικανοποίηση από την πρόοδο των εργασιών αναβάθμισης των παιδικών χαρών στις δημοτικές της ενότητες, επικρατεί στις τάξεις της Δημοτικής Αρχής Τυρνάβου, μετά και την επιθεώρηση που πραγματοποίησαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών-Πολεοδομίας κ. Γιώργος Σακούτσιος, ο δραστήριος ειδικός συνεργάτης του δημάρχου, πολιτικός μηχανικός, πρόεδρος του Δ.Κ.Μ. Θεσσαλίας και μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΓΟΣΕ κ. Χρήστος Παληός, η υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας και επόπτρια του έργου Βάσω Ξάνθου.
Οι παιδικές χαρές, οι οποίες ελέχθησαν βρίσκονται στα Δημοτικά Διαμερίσματα Δένδρα, Αμπελώνα, Βρυότοπος, Δελέρια Ροδιά και Δαμάσι.
Σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Γ. Σακούτσιος ανέφερε στην «Ε»: «Η ασφάλεια των παιδιών είναι αδιαπραγμάτευτη και πρωταρχικό μέλημα της Δημοτικής Αρχής.
Γι’ αυτό και προχωρήσαμε σε εργασίες αναβάθμισης των παιδικών χαρών, ώστε αυτές να είναι ασφαλείς, λειτουργικές και ευχάριστες.
Ο έλεγχος θα είναι συνεχής, με στόχο να προσφέρουμε τη δυνατότητα ψυχαγωγίας στα παιδιά και στις οικογένειές τους σε ασφαλείς περιποιημένους και προσεγμένους χώρους παιχνιδιού. Ζητούμε από τους χρήστες των παιδικών χαρών να τις προστατεύσουν και να τις χρησιμοποιούν με ορθό τρόπο».

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1