Εκτακτο Δ.Σ. ζητά η ΛΑ.ΣΥ. Φαρσάλων

Για συζήτηση - αντιμετώπιση προβλημάτων από τον «ΙΑΝΟ»

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2020 15:55

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Την ερχόμενη Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 13:00, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων, σε 10 θέματα ημερήσιας διάταξης. Η συνεδρίαση θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης, σύμφωνα με τους «Κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα προστασίας, που ισχύουν στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού Covid-19».


Τα Θέματα
1. Λήψη απόφασης, για τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου οικον. έτους 2020 (τέταρτη 4η).
2. Λήψη απόφασης, για αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικον. έτους 2020 (ένατη 9η).
3. Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων επί των μεταβολών σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2021-2022.
4. Λήψη απόφασης, τροποποίησης της υπ’ αριθμ. 259/2011 Α.Δ.Σ., που αφορά στη δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση, μιας αίθουσας του πρώην Κοινοτικού Καταστήματος Βασιλί, στον Σύλλογο Γυναικών Βασιλί «Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ».
5. Λήψη απόφασης, δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση του Δημοτικού Σχολείου Δασολόφου στον «Πολιτιστικό – Εξωραϊστικό Σύλλογο Δασολόφου».
6. Λήψη απόφασης για διατήρηση ή απομάκρυνση κενωθέντος περιπτέρου και κατάργηση της θέσης, που βρίσκεται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου και Λαμίας (πλατεία Λαού στα Φάρσαλα).
7. Λήψη απόφασης, για αντικατάσταση προέδρου και ορισμός νέου, στο Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Φαρσάλων (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ.).
8. Λήψη απόφασης, για αντικατάσταση προέδρου, αντιπροέδρου και ορισμός νέων, στο Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού – Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ.).
9. Έγκριση ή μη της αριθμ. 51/2020 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρσάλων (Δ.Ε.Υ.Α.Φ.) με θέμα: «Μείωση τελών ύδρευσης των πλημμυροπαθών της 18ης Σεπτεμβρίου 2020».
10. Λήψη απόφασης, επί κατατεθείσης πρότασης ψηφίσματος, της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Φαρσάλων» για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Η ΛΑ.ΣΥ.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Φαρσάλων ζητά τη σύγκληση Έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων με όλα τα μέσα ασφάλειας, ώστε να εκπροσωπηθούν οι πληγέντες δημοτικές ενότητες και πληγέντες της πόλης μας, για να μπουν επί τάπητος τα θέματα και να διεκδικήσουμε την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου μας, και για ουσιαστικά μέτρα ανακούφισης των πληγέντων.
Πριν λίγες μέρες κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Φαρσάλων, έκανε περιοδεία στις πληγείσες κοινότητες Σταυρού και Κατωχωρίου – Ανωχωρίου του Δήμου Φαρσάλων και συζήτησε με τους κατοίκους. Οι κάτοικοι μετά από συζήτηση και προβολή των προβλημάτων απαίτησαν τη διεξαγωγή εκτάκτου Δημοτικού Συμβουλίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass