Ενας τραυματίας σε τροχαίο έξω από την Αγιά

Χθες το απόγευμα σε σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2020 21:15

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Τροχαίο ατύχημα συνέβη χθες το απόγευμα, λίγο μετά τις 6, δύο χιλιόμετρα έξω από την Αγιά στον δρόμο προς Λάρισα και συγκεκριμένα στη γέφυρα Νερομύλων, όταν δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους πλαγιομετωπικά.


Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου και του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, το οποίο και διενεργεί την έρευνα για τα αίτια του συμβάντος που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου, κατοίκου Λάρισας, 58 ετών, Αγιώτη στην καταγωγή, οδηγού και μοναδικού επιβαίνοντος του ενός αυτοκινήτου, μάρκας Citroen και αριθμού κυκλοφορίας ΡΙΡ 7509, που κινούνταν με κατεύθυνση από Αγιά προς Λάρισα. Στο άλλο αυτοκίνητο, μάρκας FIAT και αριθμού κυκλοφορίας ΑΧΥ 4315, που κινούνταν με κατεύθυνση προς την Αγιά, επέβαινε ζευγάρι, κάτοικοι και οι δύο Αγιάς, αμφότεροι 43 ετών, οι οποίοι δεν τραυματίστηκαν. Ο 58χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αγιάς και, εν συνεχεία, στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό.
Η σφοδρότητα ωστόσο της σύγκρουσης ήταν τέτοια που προκάλεσε σημαντικές ζημιές και στα δύο οχήματα. Για λίγη ώρα, ωσότου διακομισθεί ο τραυματίας στο Κέντρο Υγείας και οι πυροσβέστες τραβήξουν στην άκρη του δρόμου τα αυτοκίνητα, διεκόπη η κυκλοφορία, με αποτέλεσμα, όπως ήταν φυσικό, να σχηματιστεί και στα δύο ρεύματα κίνησης μεγάλη ουρά αυτοκινήτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass