Νέα γέφυρα στο ρέμα Πουρί στον Αγιόκαμπο

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2020 15:03

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής της νέας γέφυρας στη θέση «ρέμα Πουρί» στον Αγιόκαμπο του Δήμου Αγιάς. Μέχρι στιγμής στα παράλια του Δήμου Αγιάς έχουν ολοκληρωθεί και παραδοθεί σε χρήση η νέα γέφυρα στη θέση ρέμα Ηλεκτρολόγων και η νέα γέφυρα στη θέση

ρέμα Πλατανιά. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 3,3 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Την πορεία των εργασιών επέβλεψε ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Καλομπάτσιος, συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο σύμβουλο Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας Στέλιο Δημότσιο και τον διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Λάρισας Χρήστο Ντάγια.
«Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής της τρίτης γέφυρας στα παράλια του Δήμου Αγιάς. Ήδη έχουμε ολοκληρώσει την κατασκευή δύο νέων γεφυρών στο ρέμα Ηλεκτρολόγων και στο ρέμα Πλατανιά, καθώς και το δίκτυο σύνδεσης των γεφυρών» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός. «Είναι ένα έργο συνεργασίας και συνέργειας με δημιουργικά αποτελέσματα. Τα έργα είναι τα μόνα που λένε την αλήθεια. Συντηρούμε και δημιουργούμε θέσεις εργασίας, ρίχνουμε χρήμα στην πραγματική τοπική οικονομία. Σε συνεργασία με τον Δήμο Αγιάς και τον δήμαρχο Αντώνη Γκουντάρα αλλάζουμε τα παράλια της Λάρισας, βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής για κατοίκους και επισκέπτες» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1