Στο Δημοτικό Σχολείο Κρανέας ο δήμαρχος Ελασσόνας

ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2020 15:04

Το Δημοτικό Σχολείο Κρανέας Ελασσόνας επισκέφτηκε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Δυτικού Τομέα κ. Αθ. Καλιακούδα και τον δημοτικό σύμβουλο Δ.Ε. Αντιχασίων κ. Κ. Κορακίδη.


Η επίσκεψη στον χώρο του σχολείου συνδέεται με την προ ημερών κατάρρευση τμήματος τοιχοποιίας με επίστρωση πλακιδίων στις τουαλέτες του σχολείου, η οποία προκλήθηκε από κακοτεχνία στο έργο της αναβάθμισης των τουαλετών που παραδόθηκε πριν από 3 χρόνια.
Αμέσως μετά το περιστατικό, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Καλιακούδας έστειλε συνεργείο, για να ελέγξει την επίστρωση των πλακιδίων στις σχολικές τουαλέτες και να λάβει μέτρα προφύλαξης.
Ο κ. Γάτσας συνομίλησε με τη διευθύντρια της σχολικής μονάδας κ. Χ. Ζούκη και ξεναγήθηκε στους χώρους του σχολείου, το οποίο παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα από άποψη καθαριότητας και συντήρησης των λοιπών υποδομών.
Ο δήμαρχος Ελασσόνας ευχαρίστησε την κ. Ζούκη για την υποδοχή, συνεχάρη την ίδια και το προσωπικό για την άριστη λειτουργία του σχολείου, αλλά ταυτόχρονα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον εργολάβο που ανέλαβε το έργο της συντήρησης των τουαλετών, το οποίο παρουσίασε σοβαρές κακοτεχνίες και δήλωσε ότι η τεχνική υπηρεσία του Δήμου θα συμπεριλάβει το έργο στο νέο πρόγραμμα συντήρησης των σχολείων των δημοτικών ενοτήτων εκτός Ελασσόνας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1