Αλλαγές σε αντιδημαρχίες του Δήμου Φαρσάλων

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΝΕΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 01 Νοε 2020 17:30
Ο δήμαρχος Φαρσάλων Μ. Εσκίογλου  με τον νέο αντιδήμαρχο Χρ. Μπασαγιάννη Ο δήμαρχος Φαρσάλων Μ. Εσκίογλου με τον νέο αντιδήμαρχο Χρ. Μπασαγιάννη

Μετά την παραίτηση του πρώην αντιδημάρχου Κων/νου Μπρόζου, το κενό στις τρεις αντιδημαρχίες του Δήμου Φαρσάλων, θα καλύψει ο μέχρι πρότινος πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ Χρήστος Μπασαγιάννης.

Ο δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου, τον ορίζει νέο αντιδήμαρχο με θητεία από 1 Νοεμβρίου 2020 έως 2 Σεπτεμβρίου 2021, με τη διαφορά ότι θα αναλάβει την Αντιδημαρχία Πρασίνου, ενώ στην Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών και Έργων θα μετακομίσει και θα αναλάβει καθήκοντα, ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Πρασίνου Δημήτρης Γούσιας.
Αναλυτικά τα όσα ορίζει η επικαιροποιημένη απόφαση για τις αρμοδιότητες για τις τρεις αντιδημαρχίες: «Ορίζουμε νέο αντιδήμαρχο τον κ. Χρήστο Μπασαγιάννη του Δημητρίου, δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας, με θητεία από 1.11.2020 έως 2.9.2021, έμμισθο και του μεταβιβάζουμε τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες που ασκεί μέχρι σήμερα ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Γούσιας, την εποπτεία και ευθύνη της λειτουργίας των Υπηρεσιών Πρασίνου.
Συμπληρώνουμε τη με αριθμό 305/10167/2.9.2020 απόφασή μας και μεταβιβάζουμε ως πρόσθετη αρμοδιότητα στον αντιδήμαρχο κ. Δημήτριο Γούσια την εποπτεία και ευθύνη της λειτουργίας των υπηρεσιακών μονάδων των Τεχνικών Υπηρεσιών.
Συμπληρώνουμε τη με αριθμό 305/10167/2.9.2020 απόφασή μας και μεταβιβάζουμε ως πρόσθετη αρμοδιότητα στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Αθλητικών Εγκαταστάσεων, κ. Σταύρο Κουκουλιό του Κωνσταντίνου, τις κατά τόπο αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Πολυδάμαντα».

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass