ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Συνεργασία με τη δ/ντρια Α’/βάθμιας Εκπαίδευσης

* Προτεραιότητά μας η υγεία των μαθητών, δήλωσε ο Ν. Γάτσας

Δημοσίευση: 09 Νοε 2020 15:56

Τον δήμαρχο Ελασσόνας επισκέφτηκε η διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας κ. Αικατερίνη Καραγιώργου, προκειμένου να συζητηθούν θέματα τα οποία αφορούν την προσαρμογή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων του Δήμου Ελασσόνας στη διαχείριση

της πανδημίας λόγω του Covid 19, όπως προσωπικό καθαριότητας, χορήγηση μασκών, αντισηπτικών κ.α.
Ο δήμαρχος ευχαρίστησε την κ. Καραγιώργου για την επίσκεψη και δήλωσε την ικανοποίηση του για την άψογη και διαρκή συνεργασία. Ο κ. Γάτσας ανέφερε ότι μέσω της  Σχολικής Επιτροπής  διατέθηκαν οι μάσκες και τα παγουρίνο στα σχολεία, ενώ παράλληλα αντισηπτικά διατίθενται μέσω της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου.
Μετά και τις τοποθετήσεις του προσωπικού καθαριότητας στα σχολεία, σε συναντήσεις και επικοινωνία με τους διευθυντές έχουν καταγραφεί τα προβλήματα και ήδη δρομολογείται η εκ νέου πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών. Παράλληλα μετά την αναστολή λειτουργίας των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης το προσωπικό καθαριότητας των εν λόγω σχολείων, θα ενισχύσει την καθαριότητα σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία για όσο παραμένουν αυτά κλειστά.
Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Γάτσας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οι συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας είναι πραγματικά πρωτόγνωρες και καθημερινά είμαστε αντιμέτωποι με νέα δεδομένα.
Προτεραιότητά μας είναι η υγεία μαθητών και εκπαιδευτικών και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε όλοι. Όπου κρίνεται απαραίτητο άμεσα ο Δήμος προβαίνει σε απολυμάνσεις αιθουσών και κτιρίων. Δίνουμε εξέχουσα βαρύτητα στην καθημερινότητα των μαθητών και το επίπεδο της εκπαιδευτικής ζωής και αποκαθιστούμε άμεσα τα μικρά και μεσαία προβλήματα στις σχολικές μονάδες.
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης φροντίζει για το παραγόμενο εκπαιδευτικό έργο, ενώ ο Δήμος εξασφαλίζει καλύτερες συνθήκες για την καθημερινότητα μαθητών και εκπαιδευτικών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1