Με δύο ξεχωριστές καταθέσεις στα Φάρσαλα

ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Δημοσίευση: 18 Νοε 2020 15:25

ΦΑΡΣΑΛΑ Γραφείο «Ε»
Του Γ. Γκαντέλου
Με δύο ξεχωριστές καταθέσεις στα Φάρσαλα - όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια - χωρίς τη διεξαγωγή εκδηλώσεων λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού, απέτισαν φόρο τιμής χθες για την εξέγερση του Πολυτεχνείου,

ξεχωριστές αντιπροσωπείες, αυτή του Δήμου Φαρσάλων, της κομματικής οργάνωσης του ΚΚΕ Φαρσάλων και του Συνδικάτου Οικοδόμων Φαρσάλων.
Συγκεκριμένα, στην πλατεία δημαρχείου, στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης κατέθεσαν στεφάνι αντιπροσωπείες εκπροσώπων της κομματικής οργάνωσης του ΚΚΕ Φαρσάλων και του Συνδικάτου Οικοδόμων Φαρσάλων, ενώ στεφάνι για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου κατέθεσε στο μνημείο για τους Ήρωες του Πολυτεχνείου, που βρίσκεται στην ομώνυμη πλατεία, ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου. Ο κ. Εσκίογλου συνοδευόταν από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων κ. Κωνσταντίνο Δαμιανό.
Σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Φαρσάλων τονίζει πως «η σημαντική επέτειος για την εξέγερση του Πολυτεχνείου τιμάται σήμερα υπό τις ιδιαίτερες και δυσμενείς συνθήκες λόγω της πανδημίας. Το διαχρονικό μήνυμα για «ψωμί, παιδεία και ελευθερία», στις μέρες μας συμπληρώνεται από την ανάγκη η πολιτεία να εντείνει τις προσπάθειές της για την προάσπιση της δημόσιας υγείας, αλλά και η κοινωνία να επιδείξει τη δέουσα υπευθυνότητα ώστε να βγούμε με ασφάλεια στο ξέφωτο της κανονικότητας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass