47χρονη νεκρή στην Τσαριτσάνη

ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

Δημοσίευση: 19 Νοε 2020 21:15

Πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία, χθες το μεσημέρι, στο ισόγειο διαμέρισμα διώροφης οικοδομής στην Τσαριτσάνη, στοίχισε τη ζωή σε 47χρονη, που δεν κατάφερε να βγει από τις φλόγες και βρήκε τραγικό θάνατο από τις αναθυμιάσεις και τους καπνούς!
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες, στις 12 το μεσημέρι, στη συνοικία της Παναγίας, κοντά στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων, εκεί όπου βρίσκεται και η συγκεκριμένη οικοδομή γνωστής οικογένειας Τσαριτσανιωτών.


Στο ισόγειο της οικοδομής διαμένει εδώ και αρκετό καιρό ο γιος της οικογένειας με την αρραβωνιαστικιά του, διατηρώντας εκεί και το «ατελιέ» - εργαστήριό του, αφού ο ίδιος είναι ζωγράφος – δημιουργός.
Άγνωστο παραμένει πώς στον χώρο ξέσπασε η πυρκαγιά, που αμέσως «απλώθηκε». Άμεση ήταν η κινητοποίηση και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας, του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας, με το έργο των πυροσβεστών να είναι δύσκολο, αφού στον χώρο υπήρχαν εύφλεκτα υλικά.
Το ζευγάρι που διαμένει στο ισόγειο προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά αλλά και να σωθεί από τις φλόγες.
Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της ισχυρής Πυροσβεστικής δύναμης που έσπευσε στην περιοχή, η φωτιά έσβησε αλλά με τραγικό αποτέλεσμα, αφού οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρή τη 47χρονη Χριστίνα, μεταξύ του λεβητοστασίου και ντουλάπας της οικοδομής. Σύμφωνα με πληροφορίες από άτομα που βρέθηκαν εκεί, ο Τσαριτσανιώτης δημιουργός με αυτοθυσία προσπάθησε να την απεγκλωβίσει και να τη βγάλει από τις φλόγες, αλλά στάθηκε αδύνατον, ενώ και ο ίδιος με σοβαρά εγκαύματα μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας.
Το χθεσινό άσχημο συμβάν, όπως ήταν φυσικό, ξάφνιασε και αναστάτωσε την τοπική κοινωνία, ενώ στην προσπάθεια κατάσβεσης συνέδραμαν τοπικοί και δημοτικοί αυτοδιοικητικοί και αρκετοί Τσαριτσανιώτες.
Προανάκριση για τη χθεσινή φωτιά της Τσαριτσάνης διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, διερευνώντας με προσοχή όλα τα υπάρχοντα στοιχεία και μαρτυρίες για τα αίτια της πυρκαγιάς.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Φώτο: Βαγγέλης Σαπουνάς

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass