Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 22 Νοε 2020 15:17

Παράταση αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων
Με απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (Φ.Ε.Κ.1154/Β/3-4-2020) στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή της μεταδόσεως της πανδημικής νόσου του κορονοϊού παρατείνεται η διάρκεια ισχύος αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων, που λήγουν μέχρι την 31η/12/2020, για ένα έτος από την ημερομηνία λήξης τους.

 

Σε 5 δόσεις η πληρωμή των εισφορών
Την κατάθεση τροπολογίας για τη ρύθμιση ασφαλιστικών οφειλών που προέκυψαν από την εκκαθάριση εισφορών του 2019 για περισσότερους από 800.000 ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης. Μάλιστα, όπως ανέφερε, η ολοκλήρωση της εκκαθάρισης των εισφορών που υπολογίζονται με βάση τον νόμο Κατρούγκαλου έδειξε ότι 800.343 ελεύθεροι επαγγελματίες θα καλούνταν να πληρώσουν τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο πάνω από 1.300 ευρώ μεσοσταθμικά ο καθένας. Με την νέα ρύθμιση η αποπληρωμή θα γίνει έως τις 31.3.2021 σε πέντε δόσεις αντί για δύο.

 

Διαδικτυακή εκδήλωση  για τη βία κατά των γυναικών
Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών» διοργανώνει η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Λαρισαίων, για αύριο Δευτέρα στις 5 μ.μ. όπου μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Δήμου Λαρισαίων στο youtube.
Κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση θα είναι η γενική γραμματέας Ισότητας Φύλων και Κοινωνικής Πολιτικής κα. Μαρία Συρεγγέλα. Στη συζήτηση θα παρέμβουν εκπρόσωποι φορέων και αντιδήμαρχοι του Δήμου Λαρισαίων.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass