Διαδικτυακή εκδήλωση για την Εθνική Αντίσταση

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΣΤΟ «YOUTUBE»

Δημοσίευση: 24 Νοε 2020 15:15

Σε μια δύσκολη συγκυρία για την πόλη, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα μας, τιμώντας την 76η επέτειο της απελευθέρωσης της Λάρισας από τη γερμανική κατοχή και με αφορμή την ημέρα Πανελλαδικού Εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης, ο Δήμος Λαρισαίων και το Πανεπιστήμιο των Πολιτών σε συνεργασία με τον Όμιλο για την Ιστορική Εκπαίδευση στην Ελλάδα (Ο.Ι.Ε.Ε.) και τον Σύνδεσμο Φιλολόγων ν. Λάρισας, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση - διάλογο με θέμα «Εθνική Αντίσταση: η ιστορική Mνήμη στο Παρόν και Μέλλον.

Συζητώντας το 2020, στον καιρό της πανδημίας…».  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη και ώρα 19:00 και εντάσσεται στις δράσεις «Λάρισα – Πόλη που Μαθαίνει». Θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι του Δήμου Λαρισαίων στο «youtube».
Συμμετέχουν οι κ.κ. Αντώνης Λιάκος, ιστορικός, Μενέλαος Χαραλαμπίδης, ιστορικός, συντονιστής του προγράμματος «freeathens44», Κική Σακκά, πρόεδρος του Ομίλου για την Ιστορική Εκπαίδευση στην Ελλάδα, τ. συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου και Ιουλία Κανδήλα, συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φιλολόγων (ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας). Στον διάλογο παίρνουν μέρος νέοι, σύμβουλοι του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων. Θα συντονίσει ο Αναστάσιος Μάτος, συντονιστής Εκπαιδευτικού Εργου Φιλολόγων (ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας).
Θα προλογίσουν οι κ.κ. Δημήτρης Δεληγιάννης, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων και Αθηνά Καραλοπούλου, πρόεδρος Συνδέσμου Φιλολόγων ν. Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1