Προσέφεραν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2020 17:10

Τρόφιμα παρέδωσαν εκπαιδευτικοί γονείς και μαθητές της Ακαδημίας Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης «MANELUNA KINDER ACADEMY» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.


Τα τρόφιμα παρέδωσαν οι ιδιοκτήτριες της Ακαδημίας κ.κ. Αναστασία Παπανικολάου και Εμμανουέλα Παπανικολάου στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, οι οποίες ανάφεραν ότι «τα είδη τα συγκέντρωσαν με χαρά και αγάπη για τον συνάνθρωπο με τη βοήθεια μαθητών και γονέων».
Στην παραλαβή των προϊόντων παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων, κος Σωτήρης Βούλγαρης, ο οποίος τόνισε ότι έγινε μια σημαντική πρωτοβουλία από την πλευρά τους, καθώς φέτος ήταν και μια ιδιαίτερη χρονιά λόγω της δύσκολης κατάστασης με την πανδημία του κορονοϊού.
Επίσης το «παρών» έδωσε και η διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας, κα Έφη Ζιώγα, η οποία επίσης ευχαρίστησε για την προσφορά.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ.: 2410-255.876 (Μανωλάκη 9-11 -εντός της στοάς).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
VOLTERRA

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1