«Χρονιά δημιουργίας και ελπίδας»

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2021 16:18

Τη δοξολογία για τον εορτασμό του νέου έτους παρακολούθησε ο δήμαρχος Κιλελέρ, Αθανάσιος Νασιακόπουλος, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Νίκαια.

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Δήμαρχος ανέφερε τα εξής: «Αγαπητοί μου συνδημότες, αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά στην οποία όλοι ταλαιπωρηθήκαμε, κυρίως λόγω της θανατηφόρου πανδημίας που ενέσκηψε απρόοπτα. Το 2020 που αποχαιρετήσαμε ήταν ένα έτος γεμάτο δυσκολίες, επώδυνες αλλαγές και οικονομικές δυσχέρειες.
Στην αυγή όμως του 2021 θα πρέπει να αναζητήσουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία ως αντίδραση σε ό,τι μας πίεσε. Επιβάλλεται να επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε μπροστά. Να ξαναβρούμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση και να αντιστρέψουμε ό,τι αρνητικό έχουμε γύρω μας, κάνοντάς το θετικό. Ο Δήμος Κιλελέρ με το δυναμικό του (αιρετούς και εργαζόμενους) είναι αποφασισμένος να πρωτοστατήσει σ’ αυτήν την προσπάθεια.
Αντλώντας δύναμη από τη θετική σκέψη που συνοδεύει τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ας δώσουμε τη μάχη ώστε το 2021 να είναι μια χρονιά δημιουργίας και ελπίδας, μια χρονιά όπου ο τόπος θα πάει μπροστά. Να ευχηθούμε επίσης η ανθρωπότητα να απαλλαγεί οριστικά από την κατάρα της πανδημίας. Εγώ προσωπικά, το Δημοτικό Συμβούλιο, τα Συμβούλια των Κοινοτήτων μας και οι εργαζόμενοι στον Δήμο Κιλελέρ, σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά, με υγεία, με αισιοδοξία, με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, με αλληλεγγύη μεταξύ μας, με ελπίδα και δύναμη για προκοπή! Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2021».
Τη δοξολογία που έγινε σύμφωνα με τα μέτρα ασφαλείας για την πανδημία παρακολούθησαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αντώνης Ρεντζιάς και Γιώργος Ακριβούλης. Παρόμοιες εκδηλώσεις έγιναν σε όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου, όπου παρευρέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη των Τ.Σ. των κοινοτήτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΤΑΜΕΙΟ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1