Πληρώνουν τέλη χρήσης υπονόμου …χωρίς να έχουν!

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΑΛ

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2021 15:17

Κάτοικοι της Τερψιθέας διεκδικούν από τη ΔΕΥΑΛ επιστροφή των τελών χρήσης υπονόμου που πλήρωσαν, καθώς όπως υποστηρίζουν δεν έχει γίνει δίκτυο υπονόμου στην περιοχή που έχουν τις κατοικίες τους.


Συγκεκριμένα, σε επιστολή τους προς την «Ε» αναφέρουν τα εξής: «Εδώ και είκοσι τουλάχιστον χρόνια, κατά τη δημιουργία δικτύου ακαθάρτων λυμάτων στην Τερψιθέα παραλείφθηκε μία ολόκληρη γειτονιά. Αφορά περισσότερες από είκοσι κατοικίες. Έκτοτε έγιναν πολλές ενοχλήσεις και διαμαρτυρίες μας, πολλές επισκέψεις και υποσχέσεις αρμοδίων δόθηκαν για την κατασκευή του υπονόμου και πολύ χρόνο αναμέναμε.
Αφού βεβαιωθήκαμε ότι υπόνομος δεν πρόκειται να γίνει στην περιοχή μας, κάποιοι από εμάς αποφασίσαμε να ζητήσουμε επιστροφή των τελών χρήσης υπονόμου που κακώς μας παρακρατήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια.
Έτσι ζητήσαμε εγγράφως από τον περασμένο Αύγουστο την επιστροφή των τελών αυτών.
Γραπτή απάντηση δεν πήραμε σε επανειλημμένες ενοχλήσεις μας. Προφορικά όμως ενημερωθήκαμε ότι δεν μπορούν να επιστραφούν αυτά τα τέλη, επειδή τα αυτοκίνητα εκκένωσης των βόθρων αδειάζουν το περιεχόμενό τους στο βιολογικό της ΔΕΥΑΛ. Για το παράδοξο αυτό δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να δημοσιοποιήσουμε το πρόβλημά μας ξεκινώντας από την αγαπητή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, την οποία και ευχαριστούμε για τη βοήθειά της».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass