Προσπαθεί να διοικήσει με αιφνιδιασμούς

Υποστηρίζει ο Ν. Ευαγγέλου για τη διοίκηση της ΔΕΥΑ Ελασσόνας

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2021 17:00

Για άλλη μια φορά -αναφέρει σε δήλωσή του ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου- η «προοδευτική» Δημοτική Αρχή Ελασσόνας λειτούργησε με τον συνήθη αντιδημοκρατικό τρόπο να θεωρεί ότι οι όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου και των υπολοίπων επιχειρήσεων του Δήμου είναι διακοσμητικά στοιχεία.


 Η παράταξή μας επειδή συνεχίζει να πιστεύει και να υπηρετεί τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θέλει να ενημερώσει τους δημότες ότι η κατάσταση πια έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Με την αρ. πρωτ. 565/8-2-2021 πρόσκληση κληθήκαμε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΛ για τη συζήτηση 23 (!!) θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
Η διοίκηση της ΔΕΥΑΕΛ θεώρησε περιττό να μας κοινοποιήσει τις εισηγήσεις και τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να τοποθετηθούμε επί των θεμάτων της συνεδρίασης μέχρι και την έναρξή της. Δυστυχώς η διοίκηση της ΔΕΥΑΕΛ επιδεικνύει για ακόμα μία φορά αλαζονική συμπεριφορά περιφρονώντας τα μέλη του Δ.Σ.
Δυστυχώς η διοίκηση της ΔΕΥΑΕΛ, μάλλον είναι αλλεργική στον διάλογο και την αντίθετη άποψη, θεωρεί πως έχει το αλάθητο και πρέπει να της δίνεται λευκή επιταγή για τις αποφάσεις που λαμβάνει.
Ως αντιπολίτευση σεβόμενοι τον θεσμό του Δ.Σ. ο εκπρόσωπός μας κ. Φώτης Καραγκόγκος παρευρέθηκε στη συνεδρίαση δηλώνοντας πως αποχωρεί από τη συνεδρίαση διαμαρτυρόμενος για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα μέλη του Δ.Σ. από τη διοίκηση της επιχείρησης, καταψηφίζοντας όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Είναι αδιανόητο να πιστεύει κανείς και πολύ περισσότερο μια Δημοτική Αρχή ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να αποφασίζει για το μέλλον μιας επιχείρησης, για την πολιτική που αυτή θα ακολουθήσει και μια σειρά θεμάτων που έχουν άμεσο αντίκτυπο στον πολίτη, κρύβοντας από την αντιπολίτευση κάθε φορά τις εισηγήσεις και τις προτάσεις της.
Αν η Δημοτική Αρχή Γάτσα-Καρανίκα θεωρεί φέουδό της τη ΔΕΥΑΕΛ και τον Δήμο κάνει τεράστιο λάθος και αυτό εμείς θα το αναδεικνύουμε κάθε φορά που ολισθαίνει σε τέτοιες συμπεριφορές.
Οι δημότες όμως θα έχουν τον τελικό λόγο και αυτός σίγουρα δε θα είναι και τόσο ευχάριστος για τους διοικούντες, καταλήγει ο πρώην δήμαρχος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΤΑΜΕΙΟ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1