Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ στον Δήμο Κιλελέρ

ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ ΚΑΙ ΝΙΚΑΙΑ

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2021 15:40

Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ», στον Δήμο Κιλελέρ θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη και συγκεκριμένα στον Πλατύκαμπο (στο Δημαρχείο) τις ώρες 9.00 – 11.00 και στη Νίκαια (στο Πολιτιστικό Kέντρο) τις ώρες 11.30 – 13.00.


Η ενημέρωση των δικαιούχων θα γίνει τηλεφωνικά και με γραπτό μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα.
Η συγκεκριμένη διανομή αφορά μόνο σε οικογένειες με τέκνα έως 17 χρόνων. Ειδικά για τις οικογένειες με τέκνα έως 2 χρόνων θα διανεμηθούν συμπληρωματικά κι άλλα προϊόντα.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου με βεβαίωση γνήσιου υπογραφής από αρμόδια αρχή.
Όταν η εξουσιοδότηση δε φέρει το γνήσιο της υπογραφής απαιτείται επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας, ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.
Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19, οι ωφελούμενοι θα προσεγγίσουν το σταθερό σημείο διανομής με όχημα και θα ακολουθήσουν τους διαμορφωμένους διαδρόμους εισόδου και εξόδου του οχήματος στον περιβάλλοντα χώρο του σημείου διανομής.
Οι ωφελούμενοι είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες:
Α. Να προσέλθουν στο σημείο παραλαβής των τροφίμων αυστηρά στην προκαθορισμένη μέρα και ώρα που θα τους κοινοποιηθεί με SMS. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να τηρηθεί ο συγκεκριμένος κανόνας για την αποφυγή μποτιλιαρίσματος.
Β. Κατά την ταυτοποίηση και παραλαβή να φορούν μάσκα.
(Πληροφορίες: 2410-961.286).

Σχετικά Άρθρα