«Επανάληψη» στα ...μαθηματικά

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΠ. ΣΕΪΝΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Ν. ΜΠΕΛΛΟ

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2021 15:10

Μία ολοκληρωμένη πρόταση διδασκαλίας στο πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα των μαθηματικών καταθέτουν με το βιβλίο τους που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις «Γράφημα» με τίτλο «Επανάληψη-Μαθηματικά Γ’ Λυκείου» οι καθηγητές Απόστολος

Σεϊντόπουλος και Νίκος Μπέλλος. Το παρόν πόνημα αποτελεί το αποτέλεσμα μίας τριετούς προσπάθειας και έχει ως στόχο να συνδράμει εκπαιδευτικούς και μαθητές στην κατάκτηση των στόχων τους. Το βιβλίο περιέχει 35 διαγωνίσματα προσομοίωσης των εξετάσεων, καθώς και 81 θέματα επιπέδου Β, Γ και Δ που είναι εμπνευσμένα από ασκήσεις του σχολικού βιβλίου. «Με το σύγγραμμα αυτό φιλοδοξούμε να προσφέρουμε στους μαθητές μια πλήρη επανάληψη και στους καθηγητές πρωτότυπο υλικό, σύμφωνα με το πνεύμα των τελευταίων εξετάσεων» σημειώνουν οι συγγραφείς του βιβλίου.
Λίγα λόγια για τους συγγραφείς.
 Ο Απόστολος Σεϊντόπουλος γεννήθηκε στη Λάρισα το 1979 και σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Από το 2004 μέχρι σήμερα διδάσκει στο Αριστοτέλειο Φροντιστήριο, ένα από τα παλαιότερα φροντιστήρια της Λάρισας, το οποίο ιδρύθηκε το 1976.
Ο Νίκος Μπέλλος σπούδασε μαθηματικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Δραστηριοποιείται στον χώρο των φροντιστηρίων από το 2009 έως σήμερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass