Δώρισε το σπίτι της στον Δήμο Λαρισαίων

Η ΣΤΑΥΡΙΑΝΗ (ΡΟΥΛΑ) ΑΛΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΧΑΣΑΜΠΑΛΗΣ

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2021 15:30
Η δωρήτρια Σταυριανή (Ρούλα) Αλμπανοπούλου, συναντήθηκε με τον δήμαρχο  Απ. Καλογιάννη για τη δωρεά, η οποία ολοκληρώθηκε με την υπογραφή των συμβολαίων Η δωρήτρια Σταυριανή (Ρούλα) Αλμπανοπούλου, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Απ. Καλογιάννη για τη δωρεά, η οποία ολοκληρώθηκε με την υπογραφή των συμβολαίων

Το σπίτι της στο Ομορφοχώρι δώρισε στον Δήμο Λαρισαίων η κ. Σταυριανή (Ρούλα) Αλμπανοπούλου και χθες υπογράφηκαν τα σχετικά συμβόλαια στο γραφείο του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη, παρουσία του αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Ψηφιακών Πολιτικών κ. Κων. Διαμάντου, συμβολαιογράφων και νομικών.


Ειδικότερα, η κ. Αλμπανοπούλου δωρίζει στον Δήμο Λαρισαίων οικοπέδο 400 τ.μ. με ισόγεια οικία 94,24 τ.μ., με βοηθητικούς χώρους και περιβάλλοντα χώρο 268,76 τμ, χαρακτηριστικό δείγμα οικίας για την εποχή του και το συγκεκριμένο τόπο.
Επιθυμία της είναι, ο Δήμος να αξιοποιήσει το σπίτι της για την ανάδειξη των φημισμένων μαρμάρων της Χασάμπαλης, ως πολιτιστικό στοιχείο της Λάρισας.
Ο Δήμος Λαρισαίων εμπλουτίζει τη δημοτική του περιουσία με ένα στοιχείο δωρεάς που μπορεί να αξιοποιήσει στο μέλλον και αναγνωρίζοντας στη δωρεά αυτή όλες τις πτυχές και επιθυμίες της δωρήτριας.
Στο πλαίσιο της συνάντησης για την υπογραφή των συμβολαίων η κ. Αλμπανοπούλου, η οποία είχε αναπτύξει στο παρελθόν έντονη πολιτιστική δραστηριότητα, αναφέρθηκε εκτενώς στους λόγους που την οδήγησαν να προσφέρει το σπίτι της στον Δήμο Λαρισαίων και κυρίως στην επιθυμία της να αναδειχθούν τα φημισμένα μάρμαρα της Χασάμπαλης.
Ο δήμαρχος Λαρισαίων εξήρε την απόφαση της κας Αλμπανοπούλου να δωρίσει το σπίτι της στον Δήμο, τονίζοντας ότι στο εγγύς μέλλον θα διερευνηθούν όλοι οι πιθανοί τρόποι, ώστε το «Αλμπανόγλειο» -όπως θα ονομαστεί ο χώρος- να μετατραπεί σε σημείο ανάδειξης των μαρμάρων.
Σημειώνεται τέλος, πως επιθυμία της δωρήτριας είναι να διερευνηθούν οι δυνατότητες το Ομορφοχώρι να ενταχθεί στον Δήμο Λαρισαίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass