Βοήθεια στους κατοίκους του Δαμασίου

Από την Ενωση Αστυνομικών Λάρισας

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2021 17:10

Οι Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας «μέσω του Σωματείου τους, για ακόμα μια φορά έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο. Αυτή τη φορά με την αλληλεγγύη τους προς τους κατοίκους του Δαμασίου, που ταλαιπωρούνται από τη μανία του εγκέλαδου.


Με δαπάνη από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας, η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας προσέφερε 3.000 χειρουργικές μάσκες και περίπου 50 λίτρα αντισηπτικό. Τα είδη αυτά παρελήφθησαν από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Δαμασίου, Γ. Τσανάκα, ο οποίος τυγχάνει αστυνομικός στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και τον τοπικό σύμβουλο, Γ. Κυρατζή Γεώργιο που υπηρετεί στο Α.Τ. Τυρνάβου.
Επίσης παραχωρήθηκε προς χρήση ο οικίσκος ιδιοκτησίας της Ένωσης, που ήταν τοποθετημένος στη Δομή του Κουτσοχέρου, σε οικογένεια που έχει ένα από τα παιδιά της μεταμοσχευμένο και η οικία της έχει υποστεί ζημιές από το σεισμό.
Να σημειωθεί ότι η μεταφορά και η εγκατάσταση του οικίσκου, ήταν προσφορά της εταιρείας προκατασκευασμένων σπιτιών του κ. Ευαγγ. Κούρτη.
Ως αστυνομικοί αλλά και ως πολίτες αυτού του τόπου, θα πράξουμε ό,τι καλύτερο για τους συμπολίτες μας...» καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΑΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1