Της έκλεψαν 220.000 ευρώ που έκρυβε σε βαρέλι

ΜΙΑ 84ΧΡΟΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΡΥΨΩΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΔΙΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2021 21:01

Την κλοπή 220.000 ευρώ που είχε κρυμμένα σε... βαρέλι στην αποθήκη της, κατήγγειλε

μία 84χρονη συνταξιούχος του ΟΓΑ, καταθέτοντας μάλιστα και μήνυση, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων να διενεργεί προανάκριση.
Χωρίς να είναι γνωστοί οι πραγματικοί λόγοι που οδήγησαν την 84χρονη στην απόφαση να φυλάξει το χρηματικό ποσό των 250.000 ευρώ στην αποθήκη, αντί να τα καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό, το αποτέλεσμα είναι πως – σύμφωνα και με τη μήνυση που κατέθεσε η συνταξιούχος – την περασμένη εβδομάδα που ζήτησε από έμπιστο, τρίτο πρόσωπο να της μεταφέρει τα χρήματα στο σπίτι για να ελέγξει το ποσό, στα δύο μεταλλικά κουτιά βρέθηκαν μόνο 30.000 ευρώ που σημαίνει πως είχαν κλαπεί οι υπόλοιπες 220.000 ευρώ.
Η 84χρονη κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ. όχι μόνο για να καταγγείλει το γεγονός, αλλά και για να κατονομάσει μάλιστα τον έμπιστό της, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- αρνείται την κατηγορία.
Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, το 2019 που απεβίωσε ο άκληρος αδελφός της 84χρονης, η χρονιά που η συνταξιούχος του ΟΓΑ εμπιστεύθηκε κάτοικο των Φαρσάλων και μαζί του τοποθέτησε το ποσό των 250.000 ευρώ σε δύο μεταλλικά κουτιά, τα οποία από κοινού αποφάσισαν να κρύψουν σε ένα βαρέλι σε μία αποθήκη, δίπλα από το σπίτι της.
Η 84χρονη που δεν έχει παιδιά και ζει μόνη της, τις προηγούμενες ημέρες και για λόγους που επίσης δεν είναι γνωστοί, ζήτησε από τον έμπιστό της να της μεταφέρει στο σπίτι τα δύο μεταλλικά κουτιά, ενδεχομένως για να ελέγξει το χρηματικό ποσό. Έτσι, σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε στην Αστυνομία, διαπίστωσε ότι από το 2019 μέχρι και τα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου «χάθηκαν» αδικαιολόγητα 220.000 ευρώ. Η συνταξιούχος του ΟΓΑ ενημέρωσε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και κατάθεσε μήνυση, στην οποία αναφέρει τον έμπιστό της κάτοικο Φαρσάλων ως μοναδικό γνώστη της υπόθεσης αφού μαζί πήραν την απόφαση να κρύψουν τα μετρητά στο βαρέλι.  
Αστυνομικοί του Α.Τ. Φαρσάλων ερευνώντας την υπόθεση διαπίστωσαν πως ούτε το σπίτι της 84χρονης, αλλά και ούτε η αποθήκη όπου βρίσκεται το βαρέλι έφεραν ίχνη διάρρηξης, ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισης λαμβάνονται καταθέσεις από κατοίκους των Φαρσάλων.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, η ακίνητη περιουσία της 84χρονης, όπως και του εκλιπόντος αδελφού της, δικαιολογεί την ύπαρξη ενός τέτοιου χρηματικού ποσού.
Να σημειωθεί τέλος ότι η έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ επαναλαμβάνεται πως -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- ο έμπιστος της 84χρονης που κατονομάζεται στη μήνυση αρνείται τις κατηγορίες.
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass