Η Μητρόπολη παρουσίασε τηλεοπτικό σποτ για το 1821

ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΣΤΑ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΑ

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2021 15:20

Με αφορμή την επέτειο της συμπλήρωσης 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου προχώρησε στην κυκλοφορία ειδικού τηλεοπτικού σποτ, καθώς και σχετικών αφισών προκειμένου να τιμηθούν οι Νεομάρτυρες και οι Λόγιοι της Θεσσαλίας.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, αναφέρθηκε στα παρουσιαζόμενα πρόσωπα και τη συμβολή τους στον νέο Ελληνισμό, ενώ ευχαρίστησε τους συντελεστές-συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως, τόσο τους εντός Λαρίσης, όσο και εκείνους της Ελληνικής Διασποράς στην Αυστραλία και στη Μεγάλη Βρετανία, η διαδικτυακή συνεργασία των οποίων απέδωσε ένα καλαίσθητο και πνευματικό αποτέλεσμα.

ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΥ
Αύριο Παρασκευή 19 Μαρτίου στις 18:00 ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κουτσοχέρου, τηρουμένων των υγιειονομικών μέτρων. Μεθαύριο Σάββατο 20 Μαρτίου το πρωί, θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Λαρίσης, τηρουμένων των υγιειονομικών μέτρων.
Την Κυριακή της Ορθοδοξίας 21 Μαρτίου το πρωί, θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεδεών Τυρνάβου, τηρουμένων των υγιειονομικών μέτρων. Το απόγευμα στις 17:00, θα χοροστατήσει στον κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης, τηρουμένων των υγιειονομικών μέτρων. Την Τρίτη 23 Μαρτίου στις 18:00 θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου και ακολούθως θα πραγματοποιήσει το εσπερινό του κήρυγμα στον Ι. Μ. Ν. Αγίου Αχιλλίου, με θέμα: «ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass