Αποδέχθηκε πρόσκληση για επίσκεψη στη Λάρισα

Ο ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤ. ΠΕΤΣΑΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟ

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2021 15:30

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα είχε στην Αθήνα ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Νασιακόπουλος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν σειρά ζητημάτων που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα τους Δήμους της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο αναπτυξιακό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» με τον Υπουργό να δηλώνει ότι γίνονται οι απαραίτητες τροποποιήσεις ώστε το πρόγραμμα να εκτελεστεί ομαλά. Επισήμανε ότι απαιτούνται γρήγοροι χειρισμοί και, προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, καλό είναι οι Δήμοι να προχωρήσουν σταδιακά στην εκτέλεση έργων σε υποδομές και ενέργεια καθώςκαι σε έργα ψηφιοποίησης.
Ο Πρόεδρος προσκάλεσε τον Υπουργό να επισκεφτεί εκ νέου τα γραφεία της Π.Ε.Δ.Θ. σε μια συνάντηση με όλους τους Δημάρχους προκειμένου να συζητηθούν τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τους Δήμους της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ο Υπουργός ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση του Προέδρου και η οριστικοποίηση της συνάντησης θα γίνει στα τέλη του μήνα ή αρχές του επόμενου, πάντα βέβαια σε συνάρτηση με την εξέλιξη της πανδημίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
epimelitirio pyrkagies
Μείνε μαζί μας
VOLTERRA

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1